14-15 hós gyermeked milyen rendszerességgel eszi az alábbi dolgokat? (lent)
- túró rudi
- pufi kuki
- háztartási keksz
- kinder tejszelet vagy kinder pingi vagy kinder delice szelet
- joghurt
- péksütemény
Szia!
Kisfiam 15 hónapos, rudit szinte minden nap eszik, Milkásat, joghurtot is a Görög a kedvence,kukit hetente 1szer talán, háztartási kekszet ritkán, a tejszeletet nem szereti, péksütit még nem nagyon evett, inkább a kiflit nyammogja:)
Üdv:Ancsy és Gergő
rudi: heti 1-2 db
pufi: sose helyette: buláta
háztartási keksz: heti 10-15 db max
tejszelet: kéthetenete 1 x
joghurt: napi 2x 150gr
péksüti: reggelente pár falat
16 hónapos a lányom.
1.Ha én eszem kap belőle.Mondjuk naponta együnk ketten 1-et.
2.nagyon ritkán
3.uzsihoz keverek neki a gyümölcshöz,tehát naponta.Külön nem nasizik belőle.
4.Nem kap.
5.Napi 1 reggelire.
6.Péksütit nem kap egyáltalán,nagy ritkán kenyeret,azt is reggelire.
Én a nasi ügyében,viszonylag szigorú vagyok.Ha mi eszünk valamit pl.puding,keksz,csoki akkor kap belőle,de ő külön nem kap.Feleslegesnek tartom.
- túró rudi: már egy ideje nem vettem, de amúgy napi 1, most krémtúró van itthon
- pufi kuki: ilyet nem szoktam venni, de a biokölest imádja, naponta 10-20 db-ot megeszik
- háztartási keksz - nem szereti, de a vajas kekszet igen meg a babapiskótát is, napi 1 lemegy
- kinder tejszelet vagy kinder pingi vagy kinder delice szelet - tejszeletet imádja, heti 2-3 db-ot veszek
- joghurt - napi 2-3 dl gyümölcsjoghurt
- péksütemény - sima kenyeret eszik, egy szeletet vacsira, a többi péksüteményt nem tudja elrágni, kevés foga van
14 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!