Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mikor hagytátok egyedül a...

Ti mikor hagytátok egyedül a gyereketeket a kertben játszani, miközben a lakásban (főzés, takarítás) voltatok és néha-néha ránéztetek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 12:17
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
huuuha...jó nagy lavinát indítottam el :-)
2014. jan. 2. 18:10
 22/23 A kérdező kommentje:
köszönöm..mindenkinek :-)
2014. jan. 2. 18:10
 23/23 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne, hogy külső veszélytől ti nem tartotok-e? Mert mindenki csak arról ír, a gyerek lenyel valamit, beleesik valamibe... Én írtam korábban, hogy esetleg egy ember is veszélyes lehet. (Nem néztem sok krimit pedig.) Néha előfordul ilyen is, hála Istennek ritkán.

Én elsősorban ilyen veszélytől félteném a gyerekem, persze attól is, hogy elesik, butaságot csinál, de ettől sokkal kevésbé. Ki mit gondol?

2014. jan. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!