Ti hány éves korától vártátok el a gyereknek hogy saját maga után elpakolja a játékot?
Nekem most lesz Áprilisban 7 éves a kislányom , eddig mindig én pakoltam el utána a szobájában, de mindig mondom neki pakoljon el maga után csak az a nagy helyzett eltelik 1 óra és a szoba változatlan marad ugyan olyan kupi van.
Most tegnap pl itt aludt a barátnöje és az egész szoba olyan volt mint ha egy bomba robant volna, ráadásul egy szobába vannak a kis testvéréel aki még csak 4 hónapos lesz 7 én , nem tudtam elmeni a kiságyik mert annyi játék volt a földön :D. Nem tudom hogy kéne csinálni azt hogy rendre tanítsam.
kislányom 2 éves korátol segit összepakolni a saját játékait
mert ha nem akkor eldugom volt olyan hogy nem akart elpakolni fogtam és elraktam egy szekrény mélyére ahol nem találja meg 2x kellet ilyet tenem utána tudta hogy ősze kell pakolnia a játékait ha még játszani szeretne velük.
5.-ös vagyok. A lepontozóknak mondanám, hogy nem verem a gyerekemet, csak tanítom arra, hogy rakodjon össze maga után.
Esetleg jelentsetek fel a gyámügynél, ne álljatok meg a piros kéz nyomkodásában. Tudom, hogy semmi jelentősége, de elegem van a sok ostobavemberból, akik lepontozgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!