Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hány éves korától vártátok...

Ti hány éves korától vártátok el a gyereknek hogy saját maga után elpakolja a játékot?

Figyelt kérdés

Nekem most lesz Áprilisban 7 éves a kislányom , eddig mindig én pakoltam el utána a szobájában, de mindig mondom neki pakoljon el maga után csak az a nagy helyzett eltelik 1 óra és a szoba változatlan marad ugyan olyan kupi van.

Most tegnap pl itt aludt a barátnöje és az egész szoba olyan volt mint ha egy bomba robant volna, ráadásul egy szobába vannak a kis testvéréel aki még csak 4 hónapos lesz 7 én , nem tudtam elmeni a kiságyik mert annyi játék volt a földön :D. Nem tudom hogy kéne csinálni azt hogy rendre tanítsam.

2014. jan. 1. 12:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

kislányom 2 éves korátol segit összepakolni a saját játékait

mert ha nem akkor eldugom volt olyan hogy nem akart elpakolni fogtam és elraktam egy szekrény mélyére ahol nem találja meg 2x kellet ilyet tenem utána tudta hogy ősze kell pakolnia a játékait ha még játszani szeretne velük.

2014. jan. 1. 18:07
 22/25 anonim ***** válasza:

5.-ös vagyok. A lepontozóknak mondanám, hogy nem verem a gyerekemet, csak tanítom arra, hogy rakodjon össze maga után.

Esetleg jelentsetek fel a gyámügynél, ne álljatok meg a piros kéz nyomkodásában. Tudom, hogy semmi jelentősége, de elegem van a sok ostobavemberból, akik lepontozgatnak.

2014. jan. 2. 07:11
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó én nem láttom hogy valaki rosszat írt volna neked :).
2014. jan. 2. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Az én 6.5 éves lányaim nemhogy egyedül pakolnak a szobájukban, de Ők is takarítják a szobájukat, beágyaznak, stb. Bármit megcsinálnak, akkor is ha nem kérem, kiteregetnek, kipakolnak a mosogatógépből, beégyaznak atöbbi gyerek szobáiban, ilyenek. Erre lettek nevelve, nekik ez a természetes. Meg az, hogy ha mondunk valamit, akkor azt meg kell csinálni.
2014. jan. 2. 14:58
 25/25 A kérdező kommentje:
Nálunk is ugy van nevelve ha mondok neki valamit meg is csinálja. Viszont házi munkára azért még nem fogom be ahhoz még azért kicsi . Saját kis kuckoja legyen mindig rendben ,de ezt már megbeszéltük és meg is értette.
2014. jan. 2. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!