Meghatódtam rajta :). Ezekben a videókban amiket levetítettek nekik nincs semmi felháborító, csak szimpla eljegyzések.:) Annyira jó látni, hogy a gyerekekben nincs semmi előítélet.
2013. dec. 28. 19:56
22/30 anonim válasza:
Nekem igenis tetszett ez a video, legalabb latszik, hogy gondolkodnak a gyerekek. Es nagy igazsagokat tudnak mondani! Es az is latszik, hogy a legkisebb fiu csaladjaban mar volt errol szo, es ok nagyon elitelik a melegeket, csak meg azt nem tudja a kissrac hogy miert is :)
2013. dec. 28. 21:21
23/30 anonim válasza:
Azt akartam mondani ezzel, hogy nem itt talalkoztak a temaval eloszor, szoval senkit nem "rontottak meg", ahogy ezt valaki irta.
2013. dec. 28. 21:22
24/30 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miből gondolod, hogy ettől távol lehet tartani a gyerekeket? Inkább így tudja meg mint hogy a többi gyerektől tévesen. Én 2-3 éves koromban tudtam meg a 4 éves barátnőmtől, hogy mi az a szex és hogy működik, barbie-zás közben. Mégis itt vagyok, semmi bajom nem lett.
2013. dec. 28. 21:44
25/30 anonim válasza:
A videó pont azt mutatja meg, hogy lehet gyereknek beszélni a homoszexualitásról.
2013. dec. 29. 18:17
26/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon tanulságos...megmutatja, hogy minden előítélet belénk lett nevelve, toleránsan indultunk. Minden gyerek elfogadó, ahogy azt is elfogadja, hogy valakinek csak anyukája van, azt is elfogadja, hogy valakinek kettő. Csak abban az esetben rökönyödik meg rajta, ha otthon azt hallja, hogy juj hát ez szörnyű mert mittudomén :)
2014. jan. 1. 21:52
27/30 anonim válasza:
"Igen te. Talán ha a gyerekek előbb tudnának arról, hogy ilyen létezik, akkor nem lennének ilyen elutasítóak az emberek. Nem tudom mi baja lesz attól egy gyereknek ha tudja, hogy két nő vagy két férfi is szerelmes lehet egymásba. Gondolom nem aza téma, hogy hogy szexelnek vagy egyéb ilyesmi."
Lehet szépíteni, de ez sima átnevelés. Akinek a szabadság jelent valamit, annak a gyomra kavarog az ilyen durva beavatkozástól.
2016. febr. 9. 23:01
28/30 anonim válasza:
"Szerintem nagyon tanulságos...megmutatja, hogy minden előítélet belénk lett nevelve, toleránsan indultunk. Minden gyerek elfogadó, ahogy azt is elfogadja, hogy valakinek csak anyukája van, azt is elfogadja, hogy valakinek kettő. Csak abban az esetben rökönyödik meg rajta, ha otthon azt hallja, hogy juj hát ez szörnyű mert mittudomén :)"
Egy gyereknek még nincs kialakult személyisége. Gyakran nagyon kegyetlen dolgokat is megcsinálnak egymással, akár fizikai, akár lelki dologról legyen szó. Akkor talán ez is jó? Meg kéne érteni, hogy a nevelés és a környezet által alakul ki a személyiség, tehát ez a család dolga elsősorban, magánügy. Milyen jogon avatkozik bele ebbe egy kisebbség mondjuk valamilyen intézmény segítségével a saját érdekében? Ha ezt meg lehet tenni, akkor bármi mást is, és nekem ettől őszintén szólva borsódzik a hátam. Ha Hitler vagy Sztálin lehetőséget kapott volna rá...
2016. febr. 9. 23:10
29/30 anonim válasza:
Volt itt szó toleranciára nevelésről is. Miért kéne bárkit is toleranciára nevelni? Ami egyébként már önmagában egy ellentmondás. Nem lehet valakinek joga a véleményéhez, még akkor is, ha az előítéletes? Az előítéletek egyébként is gyakran védelmet nyújtanak, akár egy egész társadalom számára is, és még a magukat legtoleránsabbnak gondoló emberekben is megvan ez a jelenség. Például sokszor rossz hallgatni, hogy magukat toleránsnak tartó emberek hogy tudnak gyűlölködni, gúnyolódni tőlük eltérő álláspontú emberekkel szemben.
2016. febr. 9. 23:20
30/30 anonim válasza:
A Föld legaljadékabb embereinek tartom azokat, akik politikai célokra gyerekeket használnak fel. Pláne undorító, ha mindezt leplezni próbálják, pl. azzal jönnek, hogy a "tolerancia" nevében teszik, mert akkor még alattomos is a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!