Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Én vagyok begyöpösödött...

Én vagyok begyöpösödött (maradi stb. ) vagy szerintetek sem kéne egy 5 éves gyereket a melegházasságról kérdezgetni?

Figyelt kérdés

Én 5 évesen azt sem tudtam mit jelent, hogy homoszexualitás. Ez őrület.

[link]

Új divat, levetíteni gyerekeknek egy házasságról videót , ahol meleg párok házasodnak majd kikérni a véleményüket.

Oké ez elmegy mondjuk 13 éves kor felett de 5 évesen??!!!

Nem vagyok előítéletes, nem vagyok a melegek ellen sem.

2013. dec. 28. 17:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%
2: a válaszod onnantól kezdve értelmetlen, hogy szerinted Évától és Ádámtól származunk. Na ilyen hülyeséggel nem szabadna a kisgyerekek fejét tömni.
2013. dec. 28. 17:52
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

Akkor ehhez mit szólsz?

[link]

a "ku..rva" szóban vegyétek ki a két pontot mert csak így tudtam elküldeni

2013. dec. 28. 17:56
 13/30 anonim ***** válasza:
73%

A homoszexualitás szerintem abszolút magánügy.

Most h ezzel 5 évesen szembesülnek hát lehet korai de mai kisgyerek (8-10 éves) már vidáma használja a netet tehát sanszosan előbb utóbb úgy is bele fut ilyenbe.

Talán jobb neki ha tudja h ilyen is van.

Aztán majd eldönti h mit gondol róla.

Egyébként volt egy hasonló teszt ott a prostitúcióról kérdeztek ilyen korú gyerekeket, most az kb ugyanez.

Akik meg a melegeket szidják h betegek csak szolok h vannak még az aszexuálisok is akik természetüknél fogva nem élnek nemi életet.

Bizonyára ők is betegek, pedig nem ártanak senkinek.

Ebbe a világba ha valaki nem heretó arra már rásütik h beteg és ez szánalmas, mert a szexualitás szabad választás kérdése.

2013. dec. 28. 18:03
 14/30 anonim válasza:
45%

Ez a cikk egy rakás kaki, nem értettem hogy miért ilyen ez az írás amíg nem láttam a szerzőét. Félreértés ne essék, egyáltalán nem izgat ki kivel csinálja, az a saját dolga, de ez a szerző már bemutatkozott tv-s műsorokban, amiben a "párom nátán" fotóját mutogatta. Nem az a baj hogy meleg, hanem rátraktálja az emberekre, mintha ehhez bármi köze lenne a külvilágnak, meg teljesen hétköznapi lenne. Azt nem tudom hogy aki meleg ilyenné válik-e, vagy már így is születik, de kedves szerzőnk szereti túlzottan hangsúlyozni is ezt a dolgot, ebben az esetben mintha azt mondaná hogy kedves szülők mondjátok el a gyereketeknek hogy ez teljesen rendben van.

Idióta cikkére én nem adnék.

2013. dec. 28. 18:05
 15/30 anonim ***** válasza:
68%

Kb. millió ilyen külföldi video van, ezen nem kell meglepődni, csak ki kell nyitni a szemünket. Ti is voltatok kicsik, amikor még "kezdő emberek" voltatok, és mindenkit egyenlőnek tekintettetek. Egy kisgyerek olyan, mint egy üres vászon, aztán a társadalom elég ronda képet fest rá, és elvárja, hogy ő is előítéletes legyen. Ez egy elég gusztustalan dolog, kicsi gyerekekbe ennyi gyűlöletet belepumpálni.

Én sem tudtam ötévesen, hogy mit jelent a homoszexualitást. De azt sem, hogy mit jelent a hetero.

2013. dec. 28. 18:05
 16/30 anonim ***** válasza:
25%

Kimeríti a létrontás bűnét a video-és kérdezgetés - és semmi köze a toleranciához, illetve egy módon van köze:

Gyermek ellen létrontást elkövetni: ez pont az a bűn ,amit sehol, semmiképp, senki nem tolerálhat.

2013. dec. 28. 18:07
 17/30 anonim ***** válasza:
32%
Felháboritó, hogy már a gyerekek fejébe bele akarják tömni, hogy igy is normális.Hova fejlõdik ez a k@rva világ!
2013. dec. 28. 18:09
 18/30 anonim ***** válasza:
62%
Te jó ég, de okos gyerekek! Attól a kislánytól a zöld mintás pólóban, majdnem lehidaltam. Nagyon sokat tanultam ebből a videóból. Egy élmény volt hallgatni és látni. Köszönöm!
2013. dec. 28. 18:19
 19/30 anonim ***** válasza:
86%

15. válaszoló nagyon szépen összefoglalta és igaza van.

A gyerekeknek semmi baja nem lesz attól, ha kapnak egy semleges képet erről és a dolog létezéséről. Miért: mert a téma jelen van mindenhol.

Én attól vagyok rosszul amikor a szülők teletraktálják hülyeségekkel a gyerek fejét, arról, hogy aki kicsit is eltér tőlük az selejtes vagy másképp kezelendő. S itt nem csak a homoszexualitásra gondolok, hanem az emberképződményekbe csepegtetett rasszizmusra és az övétől eltérő vallás gyűlöletére, a sort lehetne folytatni.

Igen a gyerek nem igazán van tisztában a témával, de a videóból leszűrhető, hogy az ötéves azt sem fogja fel, hogy miért olyan "utálatos" dolog az amiről kérdezik. Csak azt fújja, hogy rossz. Mert anyuék azt mondták neki.

És egy kis kiegészítés: bennem kb 12 évesen tudatosult igazán, hogy ez a dolog létezik. Előtte is találkoztam vele, láttam filmeket, de nem tudott érdekelni, nem mentem bele a témába azért mert normális egyszerű választ kaptam anyáméktól.

A kisgyerekek nagyon sok minden felett elsiklanak. Ennyi erővel a karácsonyi műsorokat is megtilthatnánk nekik, mert törést okozhat bennük, hogy amerikában a télapó hozza az ajándékot itt meg a jézuska.

A gyereket nem védeni kell a kulturális vagy személyben eltérő tulajdonságok és szokások ismeretétől, hanem korának megfelelően ha rákérdez a dologra.

A pindúrpandúrokat egy egyedülálló apuka neveli, az egyik ellenségük egy transzvesztita rák/ördög, a Grincs a kis ejtőernyőjével két nő házikójának ablakába pottyan...

Mindent láttak már a gyerekek...

2013. dec. 28. 18:32
 20/30 anonim ***** válasza:
88%

arra jó egy ilyen felmérés, higy kiderül,

az előítéket nem velünk születik. A gyereknek semki baja a vakkal, meleggel, senkivel. Majd kérdezd meg ugyanőket 5, 10, 15 év múlva :(

2013. dec. 28. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!