Mennyire hülyeség vagy jó dolog kisfiúra szoknyát adni ilyen melegben?
Szia!Nekem a hideg futkosik a hátamon a gondolatátől is, hogy a fiamra szoknyát adjak.Mintha szándékosan akarnám elferdíteni.De ettől még a döntés a Tiéd.
Amúgy a lányom kezébe sem adnék szándékosan kisautót hogy azzal játsszon.
Ha nem akarod a fiadat felnőttként női ruhában, kifestve látni akkor ne adj rá szoknyát!
Én sem adok a kislányomra pasis ruhákat.
Egy nő legyen nő, egy férfi legyen férfi!!!
Szerintem ha eljön az ideje, akkor majd szeretnél unokákat.
Ha most elferdíted a személyiségét akkor várhatod az unokákat türelmesen...
4 évesen már tudatában van annak, hogy ő fiú és otthon, a lakásban is annak akarja érezni magát, még akkor is, ha nem látják a lányok. Gondolj bele csak egyszer tegyen rá valaki, véletlenül megjegyzést....
SOHA AZ ÉLETBEN NEM FOGJA TÚLTENNI RAJTA MAGÁT!!!
Szoval feltunosegi viszketegsegben szenvedsz, ugye?
Persze adjal csak szegeny nyomorult draga kicsi tunder kolyokre SZOKNYAAAAAAAAT, rozsaszint, BARBIE-st.
Te pedig ragasszal bajuszt vagy szakallat magadnak es te NE vegyel fel szoknyat te menjel meztelenul az utcara!
Te szereted a gyerekedet?
Hat fulbevalot lattam mar kisfiu fulebe (nevetseges),de szoknyaban kisfiut meg eletemben nem lattam pedig Londonban elunk es itt azert lehet latni furcsa dolgokat, de szerintem ez butasag es te KI AKAROD NEVETTETNI AZ ARTATLAN 4 EVEST??? Meg magadat.
Te figyelj kulonben rengeteg am a buzi manapsag, es egyaltalan nem jo ha csak ugy unalombol ilyen butasagokon jar az agyad, jobban tenned ha a masik anyukanak is megmondanad hogy egy idiota es inkabb valami ertelmes otletet adjon nektek.
Hat nagyon felhuztam magamat.
De egy 4 eves gyerek nem veszi fel a szoknyat, o mar tudja hogy az a lanyoknak valo.
Aztan vki azt irta hogy baletton a kisfiuk szoktak felvenni szoknyat. De hat a balett egy teremben van es nem az utcan, vagy? Farsangon tenyleg jokat lehet nevetni amikor mindenki beoltozik, de hat azert farsang a farsang.
Fel vagyok haborodva en ilyen hulyeseget meg az eletemben nem hallottam! Es meg azt a szulot jelentik fel akinek penget nyel a gyereke es hipot iszik? Es hol vannak ezek a szoknyas szulok akik ferdehajlamura nevelik a gyerekuket?!!!
En ma nem fogok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!