Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek hülyeség 2 éves...

Szerintetek hülyeség 2 éves kisfiam ágyát a mi ágyunk mellé tenni?

Figyelt kérdés
Nemrég vettük le az ágy elejét még nem jön ki hozzánk de éjjel ébred többször ! Megoldás lehetne ha odatenném pont mellénk ,hogy csak átnyúlok és megsimogatom ,betakargatom ! Vagy ennyi idősen maradjon a saját szobájába ?
2011. aug. 11. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha eddig külön aludt, akkor maradjon a saját szobájában. Inkább menjél át te hozzá, ha felébred. Legyen különleges alkalom, ha átmehet hozzátok, pl. ha vihar van, nagyon fél vagy beteg.
2011. aug. 11. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsövel.

amit készülsz tenni azzal azt érnéd el hogy veletek akar akárhogyan is aludni majd.

2011. aug. 11. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az ágyam mellett van a kiságy, a rácsa leengedve igy pontosan egymás mellé esik a két fekvőfelület.Igaz azért kellett igy mert kicsi volt a hely a szobában, szüleimnél vagyunk és egyedül nevelem a 2,5 éves fiam .

Eleinte szépen aludt a kiságyba..ma már mellettem alszik, néha éjjel átmászik, de vissza is jön..Ha lenne párom biztosan nem ezt választanám, de idővel meg tudom, hogy nehéz lesz visszaszoktatni.

Szóval szerintem , annak ellenére hogy én ellenpélda vagyok és magam ellen beszélek , semmiképp sem tenném az ágyam/ágyunk mellé az övét. Ha van saját szobája, ne szoktasd át!

2011. aug. 11. 13:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta ,hogy nem kell tovább használnunk a légzésfigyelőt ! Koraszülött baba volt ezért kellett ilyen sokáig használni ! Mióta nincs alatta nemigazán alszom jól !
2011. aug. 11. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, 2 évesen már akkor sem fenyegeti bölcsőhalál, ha koraszülött volt. Ezzel csak magadat idegesíted, ne parázd ennyire túl a dolgot!

Úgyhogy szerintem is maradjon a saját szobájában.

2011. aug. 11. 17:55
 6/6 anonim válasza:
Kislányunk 8 hónapos kora óta velunk aludt, mert nagyon rossz alvó volt(éjjel kb.12szer szopott).22 hónaposan kapott uj szobat es nagyon tetszett neki. Megmagyaraztam, hogy mostantol a szobajaban fog aludni, es szerencsere megértette, de néha át kell hozza menni reggel felé mert hív, de ahhoz kepest, hogy velunk aludt eddig nagyon jól viseli az egyedul létet. Szerintem is jobb ha kulon rakod a kisfiad mert kesobb mar nehezebb lesz.
2011. aug. 12. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!