Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hülyeség 2 éves...

Szerintetek hülyeség 2 éves kisfiam ágyát a mi ágyunk mellé tenni?

Figyelt kérdés
Nemrég vettük le az ágy elejét még nem jön ki hozzánk de éjjel ébred többször ! Megoldás lehetne ha odatenném pont mellénk ,hogy csak átnyúlok és megsimogatom ,betakargatom ! Vagy ennyi idősen maradjon a saját szobájába ?
2011. aug. 11. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem szoktatnám át magunkhoz, ha már eddig külön szobában volt. Sőt ilyenkor már visszaszokták szoktatni a sajátjába,ha eddig a hálóban volt!:)
2011. aug. 11. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
ha eddig külön volt,én nem vinném magunk mellé..nem mindegy miért ébred amugy...
2011. aug. 11. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne tedd át, ha eddig a helyén aludt, ezután is maradjon így. Őt zavarta a rács, vagy ti vettétek le? Csak mert nálunk is így volt, mire kiderült, hogy a kisfiam nem érezte még magát biztonságban rács nélkül, ezért csak lentebb tettük a rácsot, hogy tudjon szabadon közlekedni.
2011. aug. 11. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
semmi értelme melléd szoktatni, pláne ha már egyszer külön szobában aludt. csak magadnak okozol nagyobb gondot ezzel később mert majd nem akar külön szobában aludni.
2011. aug. 11. 13:26
 5/8 anonim válasza:

Én nem raknám be. A lányom 3 éves és kb. egy fél éve esténként sírt és mi is ezt csináltuk. Most ott tartunk hogy nem akar a saját szobájában aludni, sőt mivel ott volt az ágya mellettünk, ezért oda akart feküdni hozzánk. És most minden este velünk alszik és nem tudjuk vissza szoktatni a szobájába.

De lehet hogy gyerekfüggő ez is csak.:D

2011. aug. 11. 13:27
 6/8 Tinker Bell ***** válasza:
Szerintem ne szoktasd át a saját szobájából. Egyáltalán nem lesz magánéletetek...
2011. aug. 11. 13:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Koraszülött volt és nemrég vettük ki a légzésfigyelőt .. Azóta szétaggódom magam !
2011. aug. 11. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se szoktasd magatokhoz, ha már eddig külön volt. Semmi baja nem lesz.
2011. aug. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!