Mit csináljak hogy a 3 éves kisfiam ne legyen egy bőgőmasina?
Üdv a dackorszakban...:)
Túl kell élni!
Az enyémnél a hüppögős hisztinél az válik be,hogy jó erősen átölelem és halál nyugodt hangon beszélek hozzá:hogy jól van most nyugodj meg stb.Vegyél mély nagy levegőt! stb Ez általában megnyugtatja!
Enyém 5 éves, kb 3-3,5 évesen kezdte azt, hogy minden szaron bőg. Még nem múlt el...
Ő mindig azt mondja, hogy szeret sírni. Köszi
Én azt vettem észre, hogy türelmesnek kell hozzá lenni. Ha sír, és türelmesen lereagálom, akkor hamarabb abbahagyja, mintha elkezdek vele ordítani, hogy fogja be a száját és ne bőgjön.
Mondjuk én sokszor vagyok "szemétláda", mert mostanában meg szoktam zsarolni, pl egy-egy vendégségbe menés előtt, ha ott is elkezd sírni, akkor ez meg az nem lesz vagy lesz. De vendégségben szerencsére normálisan viselkedik, általában csak itthon nekem és a férjemnek sír és ordít és bőg. Micsoda mázlisták vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!