A mas fel eves kisfiamnak a kis pucajan nem jon fel a bor teljesen. Csuszik fol ala de nem jon fel teljesen. Par napja azt vettem eszre, hogy a hegyen oda van ragadva a bor, mit tegyek? Van valami kenocs? Ha ez igaz ismeri valaki a nevet?
jajj ne hívd már a kisfiad fütyijét pucának! :(
tényleg van krém, szteroid egyébként, de csak orvos írja fel, vény nélkül nem kapható. egyébként 1,5 évesnek nem is írják ki, mert ennyi idősen normális, hogy le van tapadva, 3 éves korra kell feljönnie. de ha aggódsz, vidd el a gyerekorvoshoz
Azért nem jön fel, mert le van tapadva.
Sok kisfiúnál van ez a helyzet. 3 éves korig teljesen normális, 3 éves korra magától meg szokott szűnni. Akinél meg nem, azzal meg el kell menni orvoshoz és ott megoldják. Ha nem olyan nagy a baj, akkor esetleg írnak fel kenőcsöt és azzal kell tornáztatni otthon, de sok orvos inkább nem ajánlja, mivel nagy az esély rá, hogy berepedezik, ha nem úgy van húzva, így inkább leválasztják ambuláns keretek közt, vagy ha valakinek olyan a problémája és esetleg szűkület is van, annak megműtik.
Én is a gyerekorvost javaslom hogy keressétek fel. A mi orvosunk a septosil szemkenőcsöt javasolta, de a fiad esetében ez nem biztos, hogy beválik mert komolyabb gond is lehet.
(A 2. válaszadónak meg: Te meg ne hívd már fütyinek!!! :D(én is pucunak mondom) )
Puca???? Soha nem hallottam így mondani... Fütyi, kuki.
Szabolcsia :-D
Nekünk 3 éves korában, ami addig nem jött fel magától, az orvos."feltépte". Semmi extra nem volt, pár másodperc, lehet spayvel érzésteleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!