Három éves fiam a tűzpiszkáló vassal "oda" ütött a páromnak, aki a kezére csapott. A gyerek csak játszott, miért nem tudja megérteni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 22:12
11/25 anonim válasza:
A te kezedre kellenne csapni, mert hagyod a gyerekednek, hogy ilyenekkel játszon!
12/25 anonim válasza:
Mi az, hogy a piszkavassal játszott? 3 évesen már tudnia kell, hogy az nem játék. Jól tette a párod, hogy rácsapott a kezére. Ha te nem neveled, legalább ő nevelje meg a fiadat.
13/25 anonim válasza:
Pont az ilyen gyerekből lesznek azok, akik iskolában a másikat terrorizálják, megverik, megalázzák... :(
Meg kéne nevelni, és nem a másikat hibáztatni.
14/25 anonim válasza:
Mit keresett az egyáltalán a gyereknél? És ha a saját fejébe állítja mert elesik vele? Vagy ha véletlenül a párod botlik meg a gyerekben és beleáll? A párod legalább jelezte a gyerek felé hogy nem helyes amit tesz, neked sem ártott volna rászólni hogy nem egy piszkavassal kéne játszani.
15/25 anonim válasza:
kés, villa, olló (piszkavas, rézgálic, csillagcsavarhúzó)
nem gyerek kezébe való!
16/25 anonim válasza:
Szerintem ez oké. A gyereknek természetes, egészséges reakcióra van szüksége. Neki is meg kell tudnia, hogy fájdalmas, amit "játszott", és milyen választ kaphat érte. Szerintem ez pont arányos volt.
17/25 anonim válasza:
off 10-esnek: Melyik bolgyón?az Irónián..
Amúgy én sem vagyok a verés híve,1-szer csaptam a lányom kezére a 3 év alatt,mikor megütött szánt szándékkal..
Egyébként én sem értem,h mit keres a piszkavas egy 3éves gyereknél..pláne "játékból"..
18/25 anonim válasza:
jól tette,hogy oda csapott.merő játékból szemközt is vághatta volna.Tanítsd meg neki mit szabad és mit nem.Kicsi kortól kell rá vezetni,mert kamaszon jól hókon vág aztán pisloghatsz.Csak úgy játszásiból.
19/25 anonim válasza:
Középiskolában, meg majd vadászpuskával fog játszani az iskolában!
20/25 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit túlreagáljátok! A párom a kályha mellett ült, a kisfiú felvette a vasat. Párom mondta neki, hogy adja neki oda erre egy kicsit "oda" csapott neki a gyerek vele. Szerintem a párom csak a férfiassága miatt volt úgy oda.
2013. dec. 17. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!