Párom nagyon szereti az alkoholt, ezt egy gyermek születése megváltoztathatja?
Nagyon szeretem a párom, és úgy érzem, hogy szívesen szúlnék is neki gyereket.
Ő elvált, nincs gyereke, 45 éves.
Egy problémám van, hogy ő nagyon szereti az alkoholt, legfőként a pálinkát,sokat meg is iszik belőle sajnos.
Én egyáltalán nem iszom alkoholt.
Sokat van haverokkal is, meg tegnap éjjel is tivornyáztak.
Ilyenkor én háttérbe szorulok, de azt mondja, szeret.
Egy gyermek megváltoztathatja ezt a viselkedést?
Vannak tapasztalatok valakinek e téren, hogy sikerült megváltoznia a férfinak?
NEM!Biztos hogy nem!
Sőt még rosszabb is lehet a helyzet ha majd úgy érzi hogy háttérbe szorul a gyerek mellett.
Én nem szülnék neki,csak akkor ha semmit nem inna,elvonóra menne és már évek óta tiszta lenne,és még sajnos az sem garancia.
Tuti nem változik meg miatta.Sőt majd ha a gyerek sír ő meg matt részeg és elkezdi idegesíteni a sírás hát....na hát mit mondjak mi lenne a vége!
Nem hiába nincs 45 évesen még gyereke,gondolom nője volt de mindenki okos volt és nem szült neki.Neked se kellene.
Nem!!!
Sőt,aki iszik mindig fog találni okot rá,hogy menjen....ezen sajnos a gyerek sem változtat!
Személyes tapasztalat....bedőltem az ígérgetéseknek és ott tartottunk,hogy már a fizetésemet is elitta és eljátszotta.
Közben meg folyton azt hangoztatta mennyire szeret,meg változik....
Arra készülj fel,hogy magadnak szülsz ilyen ember mellett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!