Kedves gyakorló anyukák! Mennyi idős gyerek tud így rajzolni?
A kisfiam pár rajzát feltöltöttem, és szeretném, ha megnéznétek és megtippelnétek, hogy mennyi idősen készíthette őket. Konkrétan azt szeretném tudni, hogy korának megfelelően tud-e alkotni, vagy sem. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
X hónap:
(Autó, napocska; Vonat)
A napocskát korábban megtanítottam neki hogyan kell, az autót nem, azt magától találta ki. A mozdony is 100% saját munka, nem rajzoltunk korábban hasonlót. Mindkét rajznál megkérdeztem mit készít, és megmondta, én meg ráírtam utána.
X hónap +2 hét:
(Ijesztő szemüveges, mosolygós hóember)
Korábban megtanítottam hogyan kell hóembert rajzolni, itt teljesen egyedül dolgozott, csak szóltam neki, hogy váltson színt a szemnél, szájnál és a szemüvegnél. De a kezéhez itt sem értem, egyedül csinált mindent. (Látszik is rajta... :))
x+1 hónap:
(Mikulás szán; Hold és Csillagok)
Egyik képben sem segítettem semmit, korábban nem rajzoltunk csillagot, magától találta ki, hogy így egész jó lehet. Csak megkérdeztem mit készít, és annyi.

Nekem 3 es fel eves a kisfiam (febrarban lesz 4) es mintha az o rajzait latnam. Szerintem a kisfiam meg nem tud ilyen autot rajzolni mint a tied. Amit szepen le tud rajzolni az egyedul az emberke (vannak szemei, fulei, szaja meg orra, sot haja is. Szinten van teste keze, ujjai, laba...). Ez valahogy nagyon megy neki de a tobbi meg irka firka es mindig mondja nekem, hogy ez egy urjhajo, auto, dinoszaurusz... de soha nem lehet kivenni belolle, hogy mi.
Viszont ha mondom neki, hogy rajzoljon haromszoget, kort, teglalpot stb. akkor azt lerajzolja (persze meg nem szabalyosan es tokeletesen). De a kepei meg irka firkat.

Az autót és a hóembert felismertem!
Az én fiam 2,5 és lengőfirkákat rajzol. Azaz vonalakat huzogat a papírra, hármat kb, aztán közli, hogy milyen szépet rajzolt, és otthagyja. Nem igazán érdekli ez a rajzolós dolog. A te fiad hozzá képest sokkal ügyesebb.

Naa, hát ez az arc kifejezetten szép!!!! :)
(ikrek anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!