Szóltak már be nektek a szomszédok azért, mert gyakran porszivózzátok a taknyos gyerek orrát? És őket zavarja a hang?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 21:01
1/5 anonim válasza:
Nem, ezért még nem szóltak.
De ha szóltak is volna, pont sza.r.nék a fejükre.
Ha nem tetszik nekik, vegyenek nektek a saját pénzükből egy extra csendes porszívót.
2/5 anonim válasza:
Nem, de nem is szoktam éjjel szívni, csak nagyon ritkán, olyankor bebugyolálom a porszívót paplanokba így alig van hangja.
3/5 anonim válasza:
Nem, mert nem voltunk alapból hangosak, ha nagyon ritkán kellett éjjel szívni, akkor megértették, hogy nem viccből csinálom.
4/5 anonim válasza:
Ne izgulj miatta. Mielőtt nálunk jött volna a baba, a férjem morgott egyik reggel, hogy mi a francnak kell allattunk hajnal kettőkor porszívózni és felébreszteni őt. Hát ő akkor tudta meg, hogy mire lehet még használni a porszívót :) Párszor hallottuk éjszaka, de soha nem jutott volna eszünkbe szólni miatta. Most ők hallgatják nálunk a a zúgást és ők sem szólnak :)
5/5 anonim válasza:
Pici korában egy sima nátha minimum három hétig tartott. Tartottam tőle, hogy egyszer beszólnak a szomszédok, hogy legalább éjjel ne porszívózzak már, de mivel a kézi szívó semmi se ért, nem volt mit tenni. Mi megúsztuk, nem szóltak szcsére, de ismerek olyat, akinek már leveleket írogat az alsó szomszéd, hogy a gyerekek ne veszekedjenek és ne tologassák a bútorokat (normális zajszinten élnek szerintem, már amennyiben két gyerek esetén ilyenről beszélni lehet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!