Kikészültem! 3.5 éves kisfiam vissza dumál addig alkudozik bármi is legyen az amig meg nem kapja! Duzzog, egy percre meg se tud állni! Imádom szeretem, de emiatt a viselkedés változás miatt ez már a 2. hét hogy sokszor kiabálok vele! Mitől lehet?
8-as vagyok. Nálunk 1-2 hónap alatt rengeteget változott a helyzet. Egyrészt, mert tartottam magam a leírtakhoz, másrészt magamon is próbáltam változtatni, hogy ne legyek dühös, indulatos, amikor egy ilyen hisztit lerendez mások előtt, meg ne érdekeljen, hogy más esetleg húzza a száját.
Nem mondom, hogy könnyű volt, pl. amikor már úgy kellett kihúzni a boltból, mert a földön feküdt és üvöltött, de megmondtam, hogy egy nap csak egy dolgot választhat, és nincs más. Az a jó, hogy a boltos néninek is van 4 gyereke, legalább átérezte a helyzetet.
Szóval nem lehetetlen megnevelni, bár elég kemény feladat, ha már idáig eljutott.
Nálunk most rengeteg a pozitív változás, a csapkodásról is kezd leszokni. Azt hiszem elégedett vagyok vele is és magammal is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!