Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnnék változtatni a...

Hogyan tudnnék változtatni a gondolkodásmon?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy csak a helyes fiúk érdekelnek aki nem tetszik külsőleg azzal szóba se nagyon akarok állni persze ha csak a barátaim akkor nem érdekel hogy hogy néz ki de kapcsolatban viszont nagyon nagyok az igényeim és szerintem nincsen pasim ,mert amúgy szépnek tartom magam meg mások szerint is az vagyok és amikor mondom hogy csak 1 barátom volt ki vannak akadva és ez engem is ki borít mert félek hogy ha meg sem akarom ismerni azokat akik nem tetszenek külsőleg akkor el szalaszthatom a jó embereket persze jó hogy valamivel meg kell fognia de ha esélyt se adok ? hogyan változtassak ?

2013. máj. 29. 20:41
 1/4 Bruce_Wayne ***** válasza:
nem értem miért akarsz változtatni,az első benyomást mindenki a külső alapján hozza meg,már csak azért is mert ugye jóval előbb látsz meg valakit mint hogy az illető egy szót is szólna,csak eztán kezded megismerni mi is van belül.Ettől függetlenül szerelembe eshetsz olyanokkal akik elsőre mondjuk nem voltak szimpatikusak,de ehhez szükség van időre és megfelelő környezetre.Nem tudom a korod,szerintem még nagyon fiatal vagy,nem maradtál le semmiről és nem fogsz :) Légy türelemmel.
2013. máj. 29. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:
18 vagyok és azért szeretnék változtatni mert rosszul érzem magam attól ahogy ítélkezek
2013. máj. 29. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
van egy csomó jólelkű, szép külsejű pasi is
2013. jún. 6. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
sokszor a belső kiül a külsőre, és olyan embert találsz szépnek, akinek átjön ez a kisugárzása számodra
2013. jún. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!