Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Közösségbe kerülés és viselked...

Közösségbe kerülés és viselkedés változás?

Figyelt kérdés
Mióta közösségbe került (napi 3óra), türelmetlen, csapkod, elutasító, nem fogad szót. Előtte nem voltak ezek. Van összefüggés, vagy csak egyidejűleg a dackorszak lépett be? Majdnem 3éves kislány. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
2013. jún. 17. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az unokatestvéremmel volt ugyanez. Szerintem van összefüggés.
2013. jún. 18. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam is "megbolondult", amikor 2.5 évesen bölcsibe került. Szerencsére pár hónap alatt helyreállt a rend, de eleinte nagyon sokat szenvedtünk vele, durva lett, irigy és egyltalán nem fogadott szót, a bölcsiben viszont - állítólag - kisangyalként viselkedett.

Gondolom, mivel ott nagyon le volt szabályozva, itthon jött ki rajta az egész napra előírt rosszaság. :)

2013. jún. 21. 12:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is ezt gondolom, mert alapjáraton visszahúzódó típus. Nagyon el vagyok keseredve, hogy hol az én szófogadó okos gyermekem. REmélem visszazökken hamarosan.
2013. jún. 21. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Kislányommal ugyanez volt, mikor bölcsibe ment. Kb. fél év volt, mire elfogadta, hogy ez van.

Ezt én olyan büntinek vettem anya felé, hogy otthagyom, mert csak nekem csinálta...:-((

Szóval hogy ez végülis jó, hogy ezt csinálja, ez azt jelenti, hogy kötődik hozzád..:-)) Most van az elszakadás felismerése...

2013. jún. 21. 18:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bizony ez nagyon nehéz neki és nekem is. Eddig állandóan együtt voltunk, nagyszülőkre nem lehetett számítani, de nem is bántam soha.
2013. jún. 22. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, igen, nálunk is csak nagyon nagyon ritkán volt másra hagyva, mindig velem, és tényleg nagyon nehéz leválni mindkét fél részéről...

de főleg miattam, mert a lányom mostmár szeret menni, de nekm még mindig van torokszorításom 1 héten 3x tuti..:-DD

sztem ez sose múlik el, már gondoltam rá, hogy atyavilág ha majd az esküvőjén megkérdik, hogy van-e vki, akinek van ellenvetése, nem fogok-e felugrani, hogy nekem van...:-DDD

2013. jún. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!