Közösségbe kerülés és viselkedés változás?
Kisfiam is "megbolondult", amikor 2.5 évesen bölcsibe került. Szerencsére pár hónap alatt helyreállt a rend, de eleinte nagyon sokat szenvedtünk vele, durva lett, irigy és egyltalán nem fogadott szót, a bölcsiben viszont - állítólag - kisangyalként viselkedett.
Gondolom, mivel ott nagyon le volt szabályozva, itthon jött ki rajta az egész napra előírt rosszaság. :)
Kislányommal ugyanez volt, mikor bölcsibe ment. Kb. fél év volt, mire elfogadta, hogy ez van.
Ezt én olyan büntinek vettem anya felé, hogy otthagyom, mert csak nekem csinálta...:-((
Szóval hogy ez végülis jó, hogy ezt csinálja, ez azt jelenti, hogy kötődik hozzád..:-)) Most van az elszakadás felismerése...
Igen, igen, nálunk is csak nagyon nagyon ritkán volt másra hagyva, mindig velem, és tényleg nagyon nehéz leválni mindkét fél részéről...
de főleg miattam, mert a lányom mostmár szeret menni, de nekm még mindig van torokszorításom 1 héten 3x tuti..:-DD
sztem ez sose múlik el, már gondoltam rá, hogy atyavilág ha majd az esküvőjén megkérdik, hogy van-e vki, akinek van ellenvetése, nem fogok-e felugrani, hogy nekem van...:-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!