Szerintetek ez milyen dolog lenne? Rákérdezzek?
A gyerekem hányt az oviban kedden, csak egyszer. Azóta itthon van, semmi gond nincs.
Arra gondoltam, hogy azért hogy ne kelljen lemaradnia a Mikulásról, felhívom most az óvónőt, és megkérdezem, hogy bevihetem-e annyi időre holnap, míg a Mikulás átadja a csomagokat. Gondolom nem lesz ott a Mikulás fél óránál tovább, mert 20 csoport van. Nem enne ott, meg semmi, tényleg csak annyi időre lenne bent, amíg a Mikulás ott van. Szerintetek mit szólna ehhez az óvónő? Megengednék?
Köszönöm a válaszokat.
Tavaly beteg volt a lányom, Mikulás hazaküldte neki a csomagot.
Ennek ellenére vidd el az orvoshoz, vagy csak egyszer hányt, akkor inkább gyomorrontás lehetett, mint vírus. Ha ő azt mondja, hogy mehet közösségbe, akkor meg vidd.
Tavaly a fiam pont az ovis karácsonyi ünnepségnél volt beteg.Nekem az óvónő szólt hogy a jobban van a fiam, tehát nem lázas, nem levert csak köhécsel kicsit még meg folyik az orra akkor vigyem be 9-re és majd ebéd előtt haza jövünk.
Mikuláskor ugyan így szólt volna.
Szerintem nyugodtan kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!