Voltatok már úgy, hogy a gyereketek kiküldött benneteket a szobájából?
Nálunk rendszeresen előfordul, hogy ha valamelyikünkkel összeveszik, akkor azt kiküldi és a másiktól várja a vígasztalást vagy további kiszolgálást. Kicsit manipulatív személyiség, azt hiszem, bár most még könnyű átlátni a szitáján :) Én az ilyeneknél nem gondolom, hogy nem kötődne hozzám vagy nem szeretne (hiszen máskor jó barátokként játszunk együtt), egyszerűen akkor fáradt, mérges, hisztis világfájdalommal megspékelve. Neki sokszor használ, ha olyankor tényleg otthagyom - 2-3 perc, és már hív újra, hogy pl. na jó, mégis kivehetem a kádból.
Attól, hogy a tiéd is egy erős akaratú gyerek, nem hiszem, hogy félned kéne a közösségbe adástól.
Altatáshoz/alváshoz nem tudom, mit próbáltatok már. Együtt aludni vagy teljesen egyedül? Mesével vagy anélkül? Sötétben vagy világosbn? Csöndben vagy zajban?... stb. Lehet, hogy ezen a problémán egyébként pont segítene a bölcsi (vagy már ovi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!