Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Skarlát az oviban? Vinnétek?

Skarlát az oviban? Vinnétek?

Figyelt kérdés

Ma reggelre kint volt az ovink ajtaján egy papír, hogy skarlátos megbetegedés van az oviban.

Sokan nem is voltak ma oviban (nem tudom, hogy emiatt-e), ti vinnétek a gyereket oviba, ha amúgy a tesó miatt otthon vagytok? (15 hós a kistesó, a nagy 3 éves, nem volt bölcsis, oviban is csak délelőttös)

2013. nov. 25. 13:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy konkrétan a csoportunkban van a megbetegedés.
2013. nov. 25. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ha megtehetném nem vinném. Már csak azért sem, mert a kistesónak is haza hozhatja.

Csak akkor vinném, ha muszáj, tehát mondjuk dolgozom és sehogyan sem tudom megoldani.

2013. nov. 25. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ha otthon lennék egyébként, akkor biztos nem tenném ki a skarlátnak, nagyon fertőző, szerintem 2 hetet simán itthon tartanám.

annak idején mikor a bölcsibe szokott be a fiam és még nem dolgoztam, akkor bárányhimlő miatt maradt itthon 3 hétig és jól tettem, 2 évvel később kapta csak el, összesen 10 pöttye volt, láz és minden egyéb nélkül :)

2013. nov. 25. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Aa idáig járt a gyerek oviba, már megfertőződött, ha hajlamos rá. Nálunk ilyenkor csak azok nem mehettek óvodába, akik hiányoztak . A járó gyerekeknek pedig az óvoda orvosa gyógyszert írt fel.

A skarlát nem olyan szinten fertőz, mint pl a bárányhimlő. Vagy megkapja a gyerek, vagy nem.

2013. nov. 25. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem .
2013. nov. 25. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem vinném.
2013. nov. 25. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Így hogy otthon vagy amúgy is én nem vinném. Lehet hogy megfertőződött, de ha nem akkor még elkerülendő ha otthon marad.
2013. nov. 25. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha különben otthon lennék, pláne kistesóval, akkor nem vinném.
2013. nov. 25. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!