Nem viszem ki. Azért nem szabad ilyenkor, mert a ködös levegő nagyon páradús, és teli van bacival.
2013. nov. 21. 14:03
3/15 anonim válasza:
mert a köd lent tartja a kipufogó füstöt és egészségtelen.
de azért nem kell bezárkózni, egy tisztább parkban nyugodtan lehet sétálni, de mondjuk a nagykörutat kerüljétek el és tényleg ne órákig levegőzzetek
2013. nov. 21. 14:03
4/15 anonim válasza:
Köd ugyan olyan mint az esö.
Ha jól becsomagolod a gyereket akkor ugyan úgy kivihetö.
Kisgyereket minden idöben kivihetö megfelelö öltözetben, megfelelö idötartamra. még szélben és fagyban is.
Söt pont az a lényeg hogy a lakásban a nyálkahártya kiszárad ezért minden Virus baktérium könnyebben terjed, míg kint a friss levegön tisztul az orr, tüdö.
2013. nov. 21. 14:05
5/15 anonim válasza:
Ködben én sem viszem a 1,5 éves fiam. Nem egészséges (előttem már leírták miért), ráadásul a gyerek sem szeret olyan nyákos, rossz időben mászkálni.
2013. nov. 21. 14:06
6/15 anonim válasza:
Ha nem muszáj, mi sem megyünk ködben
2013. nov. 21. 14:13
7/15 anonim válasza:
én kiviszem.persze itt tiszta,friss a levegő.semmi baja nem lesz.nem kell túlfélteni abból lesz majd a baj
az enyém most 7 hónapos
2013. nov. 21. 14:15
8/15 zabmester válasza:
Játszani, sétálni nyilván nem, de ha menni kell valahova, akkor menni kell, mindegy, hogy köd van-e, vagy akármi.
2013. nov. 21. 14:19
9/15 anonim válasza:
Ez a kérdés csak ott merülhet fel, ahol nincs nagyobb gyerek, akit hozni-vinni kell (ovi, bölcsi, suli stb), vagy a bevásárlás és ügyintézés magától megoldódik....
2013. nov. 21. 14:46
10/15 anonim válasza:
erről nem is hallottam,persze ez az én hiányosságom,de én ezt még szüleim se,meg senki se mondta nekem,vagy akárki akárkinek a jelenlétemben,igaz peremkerületben lakom,lehet itt ezt ezért nem tudja senki,ez gondolom a füstösebb növényzet mentes helyekre jobban vonatkozik.de logikus lehet az hogy lent tartja a köd a szmogot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!