Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ködben nem szabad kivinni a...

Ködben nem szabad kivinni a kisgyerekeket? Ti kiviszitek?

Figyelt kérdés
Miért nem ajánlott ködös időben sétálni?
2013. nov. 21. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

Már miért ne lehetne ?? ÉN is kiviszem

Mibaja lenne a köd miatt ? Ezt hol hallottad ?

ÉN amondó vagyok,nyugodtan...nemlesz baja !

Ma is voltam kinn a fiammal ( 14 hós )

2013. nov. 21. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem viszem ki. Azért nem szabad ilyenkor, mert a ködös levegő nagyon páradús, és teli van bacival.
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

mert a köd lent tartja a kipufogó füstöt és egészségtelen.

de azért nem kell bezárkózni, egy tisztább parkban nyugodtan lehet sétálni, de mondjuk a nagykörutat kerüljétek el és tényleg ne órákig levegőzzetek

4/15 anonim ***** válasza:
81%

Köd ugyan olyan mint az esö.

Ha jól becsomagolod a gyereket akkor ugyan úgy kivihetö.

Kisgyereket minden idöben kivihetö megfelelö öltözetben, megfelelö idötartamra. még szélben és fagyban is.

Söt pont az a lényeg hogy a lakásban a nyálkahártya kiszárad ezért minden Virus baktérium könnyebben terjed, míg kint a friss levegön tisztul az orr, tüdö.

2013. nov. 21. 14:05
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Ködben én sem viszem a 1,5 éves fiam. Nem egészséges (előttem már leírták miért), ráadásul a gyerek sem szeret olyan nyákos, rossz időben mászkálni.
2013. nov. 21. 14:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha nem muszáj, mi sem megyünk ködben
2013. nov. 21. 14:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

én kiviszem.persze itt tiszta,friss a levegő.semmi baja nem lesz.nem kell túlfélteni abból lesz majd a baj

az enyém most 7 hónapos

2013. nov. 21. 14:15
 8/15 zabmester ***** válasza:
100%
Játszani, sétálni nyilván nem, de ha menni kell valahova, akkor menni kell, mindegy, hogy köd van-e, vagy akármi.
2013. nov. 21. 14:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés csak ott merülhet fel, ahol nincs nagyobb gyerek, akit hozni-vinni kell (ovi, bölcsi, suli stb), vagy a bevásárlás és ügyintézés magától megoldódik....
2013. nov. 21. 14:46
 10/15 anonim ***** válasza:
erről nem is hallottam,persze ez az én hiányosságom,de én ezt még szüleim se,meg senki se mondta nekem,vagy akárki akárkinek a jelenlétemben,igaz peremkerületben lakom,lehet itt ezt ezért nem tudja senki,ez gondolom a füstösebb növényzet mentes helyekre jobban vonatkozik.de logikus lehet az hogy lent tartja a köd a szmogot.
2013. nov. 21. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!