Tapasztalt anyukák, van erre megoldás? (sikítozás)
OFF: amikor plázában dolgoztam, és sok gyerek volt, figyeltük a kollégákkal, hogy egyre több kicsi sikítozik, látszólag anélkül, hogy bármi baja lenne. Mindezt olyan éles hangon, hogy 10 óra munka után már az agyunk is zsongott. Jellemzően a szülőket nem zavarja (a kérdezővel ellentétben), rá sem szólnak. Egy ártárgyalásnál például a szülő rá sem szól a sikítozógépre. Régen szerintem ez nem volt jellemző (ennyire).
Egyébként sajnos a kérdésre válaszolni nem tudok, csak tipp, hogy valahogyan tuti le lehet szoktatni róla. :)
Az én kisfiam már nagyobb, 3,5 éves- nekünk is volt ilyen időszakunk.
meglepő, de tudjátok nekem mi jött be?
Nagyon érdeklődve fordultam felé és elkezdtem hozzá beszélni SUTTOGVA (közben akár ehet mutogatni, egy érdekes árut a kezedbe venni stb.)
Azonnal átvette a suttogást, illetve abbahagyta a kiabálást, mert nagoyn kíváncsi volt arra, mi az a nagy érdekesség.
nem hittem el, de tényleg működik... a mai napig, ha nagy erővel, nagy hévvel, ordítva énekel, mert annyira akarja mutatni, hogy ez mennyire megy neki, akkor is odahajolok hozzá és suttogok neki, hogy ez nagyon szép stb... és a mai napig szuper.
Persze néha (mondjuk otthon, parkban stb.) hagyni kell egy kicsit kiengedni a gőzt, ha állandóan mindig mindenhol rászóltam volna, akkor elkopik a dolog varázsa, így megmaradt.
Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!