Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A cebion c-vitamint és a...

A cebion c-vitamint és a vigantolt lehet a reggeli kakaóba cseppenteni?

Figyelt kérdés
Langyosan issza, úgyhogy a c vitamint tartalma nem menne el.
2009. nov. 19. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Sztem nyugodtan, ha máshogy nem veszi be. Én kiskanálba cseppentem mind2-t, kisfiam már várja minden reggel a kanalát, szereti a savanyút :) 19 hónapos.
2009. nov. 19. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen.

A vigantolt csak kiskanálban,

pohárban vagy cumisüvegben nem, mert az edény falára tapad és nem megy be semmi belőle.

2009. nov. 19. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
fúú, de milyen íze lehet a citromos kakaónak? (mert a Cebionnak azért van íze). A Vigantolból meg az az egy csepp... én inkább a szájába csöpögtetem közvetlenül, és nem vész el, így is olyan kevés. De megpróbálhatod persze. :-)
2009. nov. 19. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a C vitamint mindig gyümilébe,teába teszem.Vigantolt meg egy falat/kanál kajába.
2009. nov. 19. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is ha már beleteszed valamibe, akkor inkább teába tedd. A citromsav nem hiszem hogy jót tesz a kakaónak. Bár egyik rokonom citromlével issza a kávét, az is érdekes, de azért tej abban sincs. A D vitamint szerintem ne tedd bele. Én amíg nem volt ilyen cseppentôs a d vitamin, addig a tiszta ujjam hegyére pöttyintettem egyet és azt tettem a szájába.
2009. nov. 19. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
a vigantolt kozvetlenul az uvegbol a baba szajaba kell cseppenteni,maskep annyi mintha nem is adnad.es a megkezdett uveget 4 het utan ki kell dobni!a c vitamint? hat ha megissza a kakaot ugy akkor adhatod.
2009. nov. 19. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
A cebionból 5-10 cseppet szoktak adni, azt a kakaóban meg sem lehet érezni. Én 1 dl vízben adom, de még az sem savanyú.
2009. nov. 20. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
a 16:28-nak irok , miert irod hogy 4 het utan ki kell dobni a vigantolt az utasitasban nem irja.
2009. nov. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!