Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha egy gyerek...

Mit tegyek, ha egy gyerek sértegeti a gyerekemet a játszótéren, hogy kövér?

Figyelt kérdés
Nem nagyon kövér inkább duci , de lassan már a gyerek anyja is rá szállt.

2013. nov. 17. 19:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Fú látom itt sokan nagyon primitívek és képesek egy gyereket sértegetni még így is. Sok az intelligenciátok. És nektek van gyereketek? El is tudom képzelni mikre tanítjátok otthon őket. Gratulálok a sok értelminek!

[link]

Egy kicsivel feljebb van a max súlytól a korához képest. Szóval nem mondhatni kövérnek. De nem is ez a lényeg. Amit tenni tudsz h igenis ráálltok egy kis diétára és több mozgásra. Mert akik ennyire agyatlanok és csúfolódnak sose fognak megváltozni. És ezzel nem csak a csúfolódást állítod meg hanem a gyerekednek is jót teszel.

Annak a gyereknek az anyjának megmondanám h mindenki otthon sepregessen először. És h nőjön fel ne gyerekekkel kezdjen piszkálódni. Szépen de határozottan beszélgess el vele. És azt is megmondhatod h nevelje meg a gyerekét. Ilyen egyszerű.

2013. nov. 17. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Ilyen világot élünk. Sértegetik, aki kilóg a sorból. Mit tudsz tenni? figyelj a táplálkozására, mozgására és valahogy kerüljön bele az átlagsúlyba, nemcsak a sértegetések miatt.

Fiam 5 éves és 20 kg, nem vékony egyáltalán, a 116cm-jéhez. Közel 10kg-al több az azért már szerintem is sok. Segíts a fiadnak, mert az iskolában még rosszabb lesz szerintem.

2013. nov. 17. 20:19
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

A gyerekkel nem nagyon tudsz mit kezdeni, de az anyjára mindenképp rászólnék, ha ő mond valamit. Persze el is kerülheted azt a játszóteret.

Valóban nem ezt kérdezted, de nem tudom megállni, hogy ne írjam le, hogy hosszú távon csak úgy tudsz rajta segíteni, ha nem hagyod, hogy kövér legyen. Ezeket a sértéseket soha nem fogja elfelejteni, ki fog hatni az egész életére, ha nem oldjátok meg gyorsan. Ezt tapasztalatból mondom. Még felnőttként is nehéz elviselni a sértéseket, megvető tekintetet.

2013. nov. 17. 20:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Védd meg.
2013. nov. 17. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
Tök mindegy, mitől kövér vagy mennyire, mert nem ez volt a kérdés. Képet meg nyilván nem fog föltenni a gyerekéről az internetre, hogy azon csámcsogjon a sok unintelligens ember. Mindenképp megkérném a kedves anyukát és a gyereket is, hogy foglalkozzon a maga dolgával. Ne hagyd bántani a kicsidet. Állj ki mellette! Így majd ő is megtanulja megvédeni magát. És megtanulja, hogy joga van megvédeni magát. Igazából nekem sem rokonszenvesek a kövér gyerekek, de igyekszem ezen úrrá lenni, mert egyre inkább köztudott, hogy a túlsúly nagy mértékben örökletes, és nemcsak életmód-beli probléma. Így hát nem biztos, hogy bárki tehet róla.
2013. nov. 18. 09:52
 16/19 anonim ***** válasza:
11 válaszolo mondta jol a max sulytol kicsit többet mutatt mérleg ,mozogjon sokat,egyen kevesebb szénhdrátott több zöldséget ,gyümölcsöt ,akor le tudna fogyni 1-2 kg .
2013. nov. 18. 19:32
 17/19 anonim válasza:
15%
Én szájba rúgnám. Többet nem sértegetné, az is biztos. Ahogyan az is hogy nekem nem lesz kövér a gyerekem. Én sem vagyok az, rá is odafigyelnék.
2013. nov. 20. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez azert meresz hozzaszolas volt, mar stilusban is es gondolkodasban is.

Latszik h nincs gyereked. Ez h a tied nem lesz kover, elore kijelenteni haaaat. Oke szep es jo dolog h elore tervezel h majd odafigyelsz de eloszor mutasd fel h igenis sikerult minth itt nagykepuen bejelented h marpedig nem lesz.

Ez olyan kb mint a masgyereket latod h rosszalkodik meg fegyelmezetlen, lenezed es megjegyzed h na neked nem lesz soha ilyen a gyereked mert te megneveled...aztan meg visszanyal a fagyi... :-)

2013. nov. 20. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Ő egy unatkozó kamasz, gőze nincsen a gyereknevelésről, és nyilván a szocális szintje is a negatív tartományban van, nem kell foglalkozni vele. Ahogyan őt nevelték, úgy valószínűleg semmiképp nem szeretnénk nevelni a gyerekeinket.
2013. nov. 21. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!