Mit tegyek, ha egy gyerek sértegeti a gyerekemet a játszótéren, hogy kövér?
Fú látom itt sokan nagyon primitívek és képesek egy gyereket sértegetni még így is. Sok az intelligenciátok. És nektek van gyereketek? El is tudom képzelni mikre tanítjátok otthon őket. Gratulálok a sok értelminek!
Egy kicsivel feljebb van a max súlytól a korához képest. Szóval nem mondhatni kövérnek. De nem is ez a lényeg. Amit tenni tudsz h igenis ráálltok egy kis diétára és több mozgásra. Mert akik ennyire agyatlanok és csúfolódnak sose fognak megváltozni. És ezzel nem csak a csúfolódást állítod meg hanem a gyerekednek is jót teszel.
Annak a gyereknek az anyjának megmondanám h mindenki otthon sepregessen először. És h nőjön fel ne gyerekekkel kezdjen piszkálódni. Szépen de határozottan beszélgess el vele. És azt is megmondhatod h nevelje meg a gyerekét. Ilyen egyszerű.
Ilyen világot élünk. Sértegetik, aki kilóg a sorból. Mit tudsz tenni? figyelj a táplálkozására, mozgására és valahogy kerüljön bele az átlagsúlyba, nemcsak a sértegetések miatt.
Fiam 5 éves és 20 kg, nem vékony egyáltalán, a 116cm-jéhez. Közel 10kg-al több az azért már szerintem is sok. Segíts a fiadnak, mert az iskolában még rosszabb lesz szerintem.
A gyerekkel nem nagyon tudsz mit kezdeni, de az anyjára mindenképp rászólnék, ha ő mond valamit. Persze el is kerülheted azt a játszóteret.
Valóban nem ezt kérdezted, de nem tudom megállni, hogy ne írjam le, hogy hosszú távon csak úgy tudsz rajta segíteni, ha nem hagyod, hogy kövér legyen. Ezeket a sértéseket soha nem fogja elfelejteni, ki fog hatni az egész életére, ha nem oldjátok meg gyorsan. Ezt tapasztalatból mondom. Még felnőttként is nehéz elviselni a sértéseket, megvető tekintetet.
Ez azert meresz hozzaszolas volt, mar stilusban is es gondolkodasban is.
Latszik h nincs gyereked. Ez h a tied nem lesz kover, elore kijelenteni haaaat. Oke szep es jo dolog h elore tervezel h majd odafigyelsz de eloszor mutasd fel h igenis sikerult minth itt nagykepuen bejelented h marpedig nem lesz.
Ez olyan kb mint a masgyereket latod h rosszalkodik meg fegyelmezetlen, lenezed es megjegyzed h na neked nem lesz soha ilyen a gyereked mert te megneveled...aztan meg visszanyal a fagyi... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!