4 évesnek lego vagy lego duplo?
Ha nincs kistesója, én sima legot vennék. Nekem is nemsokára 4 éves a nagyobbik, és csak azért nem kap egyelőre sima legot, mert két kistesója van és félek, bármennyire vigyáznék, kerülne belüle a földre... Egyébként már tuti azt kapna.
Tapasztalatom csak annyi, hogy láttam az oviban milyen szépen eljátszik vele.
enyém most lesz 4 éves, már egy éve sima legozik :)
az egyik nagypapától születésétől legot kapott, mindig eltettük, majd 3. szülinapjára már tőlünk is sima legot kapott és elővettük a kisebb gyűjteményét is, szerelem volt első látásra :D
most egy egyszerűbb autót/repülőt/ házat egyedül megépít, füzetből meg próbálkozik, persze az nagyon nem sikerül, de baromira leköti és ő valamiért képes belelátni a nagy semmibe azt ami a füzetben van :D
szóval én csak ajánlani tudom a kislegot, de persze a nagyot se tegyétek el, azokat is elő szoktuk venni, sőt a 6 éves unokatesó is duplózik még néha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!