Mikortól vihető koncerte?
Hát azért ezt koncertje is válogatja :)))
Halász Judit koncert vagy Nickelback? :)))
Miért vinnéd nem gyerek koncertre? Tanul belőle valami jót?
Egy Alma koncertet már egy 2 éves is élvezhet, ha alapból szereti őket, és érdeklődik a zene iránt. Ha nem zenei beállítottságú, akkor meg 3+osan van először értelme. Felnőtt koncertre meg kamaszként, ha megérett rá. Addig minek?
Miért vinné? Mert olyan a család beállítottsága és esetleg a gyerek is kedveli az adott zenét. Az én párom az egyik hazai nagy zenekarral dolgozik. Koncertjeik tele vannak gyerekekkel, családokkal, eszméletlen látni, ahogy együtt éneklik a picik a zenekarral a szöveget. Persze ezeken a koncerteken nincs pogózás ill.ritkán és a részeg emberek sem túl jellemzőek (pedig rock zenekar).
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem kb.2 éves kortól, ha bírja, érdekli. De semmiképp ne álljatok a hangfalak elé, inkább hátra, és lehetőleg szabadtéri koncertre menjetek vagy olyanra, ami nagy területen van.
Kislányomat másfél éves kora óta visszük időnként, bár többet van a színpad mögött, mint előtt, de semmi baja a fülének.
Szabadtérire tulajdonképpen bármikor, csak ne álljatok túl közel (nyilván a korától is függ, hogy mi számít túl közelnek).
Én voltam vele beltérin is, olyan két és fél éves korában, de az ilyen ücsörgős koncert volt, hátul ültünk. Amíg lekötötte, addig maradtunk (ez kb. egy óra volt), utána eljöttünk. Teljesen jó volt, nagyon fogékony a zenére, nem csak a gyerekzene érdekli, sőt. A komolyzenét is szereti, és mivel a nagypapája nagy opera rajongó, oda is simán elmegy vele, végighallgatja, akkor is, ha a történetet még nem teljesen érti (öt évesen volt ilyenen először). Amin meg velem volt először, az ilyen progesszív rock stílusban megzenésített Radnóti est volt, egyszerűen imádta.
Szoktam járni fesztiválra is néha (pécsi vagyok, itt van mellettünk a Rockmaraton), ott is sokan vannak gyerekkel, én mondjuk az enyémet nem viszem, én ott visszavedlek tinivé, de sokan vannak, akik hozzák a kisebb nagyobb gyerekeiket, akik nyilván otthon is hallgatnak ilyen zenéket, jól is érzik magukat, ebben sem látok semmi rosszat, ha a szülők figyelnek rájuk.
8-as, 5-ös vagyok. Én a Lordról írtam. Ha tényleg szereti a zenéjüket, vidd el egyszer, nem fogtok csalódni.
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!