Mikortól vihető egy pici gyerek fodrászhoz?
Figyelt kérdés
Tegnap házilag vágtam, de őrületes hogy dobálja a fejét. Két éves. Mikor legelőször vágtam, akkor még hagyta, de mostanában semmit. Nagyon sűrű haja van muszáj vágni.2010. máj. 10. 14:17
1/5 anonim válasza:
Már viheted! A fodrásznál irtóra lekötik a látnivalók, ott nyugton van. Legalábbis a mienk. :o)
Ha budapesti vagy, szívesen ajánlok egyet a III. kerületben van, mi sem ott lakunk, de visszajárunk hozzá, most már a férjem és a gyerekeim (eredetileg én jártam hozzá), megéri. :o)
Ha érdekel, magánban írj!
2/5 anonim válasza:
Két éves gyereket már simán lehet fodrászhoz vinni.
Sokan nagyhajú babát egy éves kor alatt is elviszik fodrászhoz
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan viheted én már 11 hónaposan vittem mert nagy volt a haja és én nem tudok hajat vágni :))
4/5 anonim válasza:
Én 6 hósan vittem először fodrászhoz, az ölemben ülve vágták le a haját.
5/5 anonim válasza:
Már egészen piciket is visznek fodrászhoz. Én csak azért nem viszem, mert egyszer próbáltuk (ismerős fodrásszal), és ugyan az a cirkuszolás volt, mint otthon. Szóval inkább nem rendezünk több jelenetet a fodrásznál, majd ha nagyobb lesz, akkor próbálkozunk megint. Úgyis kisfiú, és jól áll neki a pár milis haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!