Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól vihető egy pici...

Mikortól vihető egy pici gyerek fodrászhoz?

Figyelt kérdés
Tegnap házilag vágtam, de őrületes hogy dobálja a fejét. Két éves. Mikor legelőször vágtam, akkor még hagyta, de mostanában semmit. Nagyon sűrű haja van muszáj vágni.
2010. máj. 10. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Már viheted! A fodrásznál irtóra lekötik a látnivalók, ott nyugton van. Legalábbis a mienk. :o)

Ha budapesti vagy, szívesen ajánlok egyet a III. kerületben van, mi sem ott lakunk, de visszajárunk hozzá, most már a férjem és a gyerekeim (eredetileg én jártam hozzá), megéri. :o)

Ha érdekel, magánban írj!

2010. máj. 10. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Két éves gyereket már simán lehet fodrászhoz vinni.

Sokan nagyhajú babát egy éves kor alatt is elviszik fodrászhoz

2010. máj. 10. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan viheted én már 11 hónaposan vittem mert nagy volt a haja és én nem tudok hajat vágni :))
2010. máj. 10. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 6 hósan vittem először fodrászhoz, az ölemben ülve vágták le a haját.
2010. máj. 10. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Már egészen piciket is visznek fodrászhoz. Én csak azért nem viszem, mert egyszer próbáltuk (ismerős fodrásszal), és ugyan az a cirkuszolás volt, mint otthon. Szóval inkább nem rendezünk több jelenetet a fodrásznál, majd ha nagyobb lesz, akkor próbálkozunk megint. Úgyis kisfiú, és jól áll neki a pár milis haj.
2010. máj. 11. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!