Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt itt valaki úgy, hogy...

Volt itt valaki úgy, hogy kórházba kellett feküdni gyerekének, amiért visszatartotta a székletét? Tapasztalatokra lennék kiváncsi elsősorban a Miskolci megyei gyekről?

Figyelt kérdés
Kislányom 4 éves lesz.Amióta levettem róla a pelust/tavasszal/,azóta visszatertja a székletét.Sokmindennel próbálkoztunk.Az a baj,hogy amellett,hogy visszatartja a székletét,még rostszegényen is táplálkozik,mert nem akar semmilyen gyümölcsöt megenni,csak az almát,és a banánt:(.Most ott tartunk,hogy 10-15 ml laveolac merllett 3-4 naponta kakil.Gasztrón azt mondták,hogy ha ez nem rendeződik jövőhónap közepéig,akkor felveszik osztályra,és beöntéseket fog kapni?
2013. nov. 12. 09:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Neked hány éves a gyereked,és mennyi babymira vizet adsz neki?
2013. nov. 15. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk pontosan ugyanez volt, másfél évig szenvedtünk vele, az én fiam hónapokon át csak beöntéssel kakilt (én adtam otthon neki), teljesen kétségbe voltam már esve. Minden trükköt/praktikát/gyógyszert/egyéb ételt próbáltunk teljesen hatástalanul.

Végső kétségbeesésünkben 4 évesen elvittük pszichológushoz, mert egyértelműen lelki oka volt a kakivisszatartásnak.

A pszichológus 2 hónap alatt megoldotta a problémát, azóta minden nap magától kakil!

Nagyon szívesen írok még privátban, kérdezz nyugodtan, hidd el átérzem, amit írtál, a poklokat jártuk meg a fiammal.

Mi egyébként Budapesten lakunk, itt tudok ajánlani pszichológust, de biztos a környéketeken is van. Kórház szerintem felesleges, ilyen korban legtöbbször lelki eredetű ez a probléma.

Kitartás!

2013. nov. 15. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
3 éves lànyommal születése òta szemvedtünk :( A gyerekdokink felírta a makrogol 4000 nevű szert egy fél éve,azòta semmi gondunk.1-2hètig minden nap adtam...most màr heti 2x2x kell csak.
2013. nov. 16. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!