Két éves státuszvizsgálatkor mekkora volt a gyereked, miket csinált? (elsősorban fiúk érdekelnének)
Még mi is a vizsgálat előtt vagyunk:
Ő 12 kiló, 93 cm. És azért tűnik kicsit soványnak, mert magassága alapján 98-as ruhák kellenének neki, de a 86-ba még általában belefér. (tulajdonképpen az is van ráírva, hogy 12.5 kg-ig)
Nappalra szobatiszta aminek nagyon örülünk, de még csak szavakat mond, (kb.30-40 szót)kíváncsi vagyok, utóbbira mit mond a doktornő. Ő az a típus aki csak látványosan húzza a száját apróságokra is, aztán utólag tudom meg, hogy nem volt semmi gond. (csak első gyerekesként nincs viszonyítási alap)
Az egyikük 85 centi és 12 kiló, a másik 87 centi és olyan 13 kiló. Ikrek amúgy. Érdekes, ahogy itt olvasgatom, mekkorák a 2 évesek, mind nagyobbak az enyéimnél, de az utcán meg mindig "megkapom", hogy milyen nagy gyerekek...nem értem.
Beszédük még a béka s.gge alatt, pár szó, az inkább megszólítás, anya, apa, mama papa...de ikrek lévén ez nem is gyanús. Pedig szeretném, ha már beszélnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!