4 évesen még mindig hiszti? Vagy mitől ilyen?
Figyelt kérdés
Lányom 4 éves, oviban egy igazi kisangyal, a mamiéknál szintén, unokatesóknál is, apával is, de ha velem van akkor kész katasztrófa. Csak engem tisztel meg azzal hogy nyávog, kényeskedik, követelőzik. Nem fogad szót, pedig eddig ilyen nem volt. mit csinálok rosszul hogy csak én érdemlem meg a lányom rossz oldalát mindenki más csak a kis hercegnőt látja én meg csak a kis boszikát kapom?2013. nov. 11. 11:04
1/2 anonim válasza:
Azzal érdemled ki, hogy hagyod neki.:)
2/2 anonim válasza:
Az én fiam 3 lesz, és ő is tud rendesen követelőzni, szót nem fogadni, stb. Sokat kínlódok vele, de mondjuk nem csak velem ilyen, ebben a korban van. Tényleg ne hagyd neki! Én is a lány után próbáltam szép szóval vele is mindent, de bizony nem mindig működik! Unalmas, de: határozottság, következetesség! Nekem nem nyávog, de kiabál, dobol, ordítozik, néha mond 1-1 csúnya szót. Nekem az jött be, hogy pl: ha így viselkedik, ki kell mennie a szobámból, ha ráüt a testvéreire, nem játszhat velük, stb. Ha hisztizik, akkor nem jön velünk sétálni, stb, ez be szokott jönni. Persze csak ha nem túl fáradt, ilyesmi, ami miatt esetleg érthető, ha így viselkedik. Amit észrevettem, nálunk nagy apaszerelem volt mostanáig, míg a kistesó meg nem született. Most utálatoskodik az apukájával, ha hazajön nem örül neki, menj el, nem szia, stb. Rájöttem, hogy haragszik rá, mivel dolgozni jár, és nem vele van. Szépen elkezdtem vele erről beszélgetni, hogy apa miért jár dolgozni, nagytesó miért megy suliba, stb. És ha itthon vannak, próbálnak ők is minél többet vele lenni, mert bizony nagyon igényli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!