Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen szokott le a...

Hány évesen szokott le a gyereked a déli alvásról?

Figyelt kérdés
Az enyém nyáron töltötte a 3-at, de már nem nagyon bírom letenni ebéd után:-(
2013. nov. 9. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:

2,5 évesen már nem aludt délután.

Azóta 6-kor kel, 8-ra alszik.

Nem nyűgös, bírja az egész napot.

2013. nov. 9. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
4évesen nem akart már aludni.de érdekes módon az oviban elalszik,pedig már 5 éves
2013. nov. 9. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én annó 1 éves koromtól egyáltalán nem aludtam nappal. Az ovi kész kinszenvedés volt az alvásidő miatt. Mindig halálra untam magam.
2013. nov. 9. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam februárban töltötte a 3-at.

Most kezdte az ovit szeptemberben, ott alszik szépen, itthon viszont pár hete nem alszik.

2013. nov. 9. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Szeptemberben volt 6 éves a lányom. Az elmúlt évben az oviban már többször nem aludt, mint igen, de otthon mindig.

Idén az oviban soha nem alszik (vagy talán max. 2x aludt szeptember óta), és most már itthon is csak ritkán, de van ebéd utáni csendes pihenő (most is tart :) , ezalatt az ágyában kell lennie, de lapozgathat könyvet, vagy játszik valamivel csendesen, mert a húga meg ott alszik mellette.

2013. nov. 9. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
5,5 éves kora óta nem alszik délben a fiam.
2013. nov. 9. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
másfél éves kora óta nem alszik nap közben, ha el is alszik akkor éjfélig, fél egyig fent van éjjel. Ma is aludt 10 percet még pakolgatja a lomjait... Másfél hónapja múlt másfél éves...
2013. nov. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!