Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A horgászós mágneses játékkal...

A horgászós mágneses játékkal sokat játszik a gyereked? Jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Off: juuj,ilyen még létezik? Komolyan? Hol árulják,mert akkor én is vennék egyet a gyereknek,bár még csak 10 hós lesz,de tuti tetszeni fog neki,én imádtam,az tudom. :-)
2013. szept. 29. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ajándék, mi is vettünk egyszer ilyet a sógornőmék kisfiának, kb 2-3 éves korában. Jól el lehet vele szórakozni, lehet kapni egész kicsi és nagy kiadásban is.

Én is imádtam mikor kicsit voltam, most is szívesen eljátszanék vele, ha látok venni fogok magunknak is.

2013. szept. 29. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondoltok??

Nállunk a babatornán van ilyen játék és imádják a gyerekek 1,5 kortól 3-4 éves korig kivétel nélkül mind!

2013. szept. 30. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:

ja a link:

[link]

2013. szept. 30. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!