Mitöl lett pöttyös a 15hónapos kisfiam háta?
Nymj rá egy üvegpoharat fektetve és ha eltűnik, akkor nem lehet nagy gond, csak melegkiütés. Ha allergia lenne, akkor az egész testén lenne. Mi is így jártunk a múlthéten és a védőnő azt mondta, hogy valószínű csak melegkiütés. Azt kérdezte, hogy az egész testén vannak-e, mert ha nem, akkor nem allergia. Öltöztesd egy kicsit szellősebben ill hintőporozd (ha lehet, akkor olyannal amit a köldökére használtál, de lehet normál is).
Ha nem múlik el 1-2 napon belül, akkor vidd el dokihoz. Én is csak azért nem vittem, mert a védőnő azt mondta, hogy melegkiütés...
Dia - 6 hós kislány anyukája
Az első válaszadó vagyok és a 2. válaszadónak üzenem, hogy nemrég jgy halt meg egy kisfiú a Heim Pál kórházban, mert a doki nem ismerte fel az agyhártyagyulladás által okozott kiütést, pedig ezzel a pohárpróbával meg lehetett volna akadályozni a kisfiú halálát, mert akkor rájött volna, hogy nem bolhacsípés!!!!!!
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!