Normális dolog az, hogy 15hónapos kisfiam még mindig naponta 5-6szor szopizik?
Ez a kérdés, ahol nagyon eltérőek a vélemények.
Szerintem ez már csak cumizás, én 1-1évig szoptattam csak a gyerekeimet, utána elválasztottam.
Nem normális,de ma divat akár 2-3 évesen is szoptatni. Elhiszik,hogy ez egészséges.
Nemrég olvastam a neten,hogy Hollandiában kutatásokat végeztek az 1 éven túli anyatejjel. Megállapították,hogy olyan toxinok voltak némelyikben,ami nem kerülhetett bele az anya táplálkozása során,hanem a tejben termelődött. A kutatásokat tovább folytatják,de évekbe telhet,mire bebizonyosodik,hogy csak szórványos eset vagy igaz-e.
Első válaszolónak: ha nem normális, akkor mi? Talán orvoshoz kéne vinni emiatt? Ki kéne vizsgálni, miért ragaszkodik a drágaság még mindig a cicihez? Micsoda rendellenesség, húha!
Kedves Kérdező, szerintem pedig normális. Ha ennyire szereti a babád a tejcsidet, hát hadd szopizza! Feltéve, ha számodra ez nem terhes. Esetleg szomjoltónak használja, azt is el tudom képzelni.
Bármiért is szopizik még, örülj neki és ne valami rosszat láss benne! Nézd a pozitív oldalát és felejtsd és mellőzd a vészmadarak vijjogását.
Nyújtsd a babádnak azt, amire szüksége van. És ha neki erre van szüksége, hát erre van szüksége. Amúgy meg szerintem sok ilyen baba van. Láttam is párat már élőben. Egyik ismerősömnél is így van, pedig ő is eszik már mindent rendesen, 17 hónapos.Sok sikert!
Szia!
Én 13 hónapos koráig szopiztattam, de már, akkor éreztem, hogy nem kellene! Szerencsémre a baba mondott le magától, erről a függőségről!*-*
Nem kellene engedned, már csak megszokás lehet a babádnál és gondolom Neked sem olyan élmény már, mint pár hónappal ezelőtt! Volt, amikor úgy megharapott a babám, hogy vérzett a cicim, mert csak szórakozott velem, pedig csak 13 hónapos volt! Szerintem szoktasd le valahogy, pláne, hogy 5-6X kéri! Ebben a kórban az 5-6 szopi sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!