Mikor kezditek feldíszíteni a házat girlanddal, fényekkel, stb? Tudom korai a kérdés, csak most rámtört a kari hangulat és persze kivi vagyok mit szól majd hozzá a picur.
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 19:24
11/15 anonim válasza:
Én is elsején díszítek,ezt a beszédfikázást pedig igazán abbahagyhatnátok,mert sokkal idegesítők a ti rongyrázásotok mint a kérdező szövege:))
Mi sajna nem bizti,hogy itthon leszünk már Karikor:(De remélem hamarabb megindul a kiscsaj és együtt tölthetjük a Kari-barit(:P)
Ada és Abi:)
13/15 anonim válasza:
Mi is december elején, először Mikulásra koncentrálunk aztán karácsonyra. Mikulás napjára már beborítjuk a lépcsőt is és a bejáratot. Az ajtón még nem az adventi koszorút tesszük, hanem a télapós figurát és az ablakba hópelyheket. Az adventi kalendárium elsején ajtóra kerül. Majd lassan a többi is, hogy karácsonyra full extrás legyen:D:D:D Az égőket is télapó napján gyújtjuk kint. Második karácsonyunk.
14/15 anonim válasza:
Télapóra díszítünk, mire hozza a csomagot, szép karácsonyi hangulat lesz mindenhol.
15/15 anonim válasza:
Szia! Én mindig azon a hétvégén csinálom ami advent első vasárnapjakor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!