Mikor kezditek feldíszíteni a házat girlanddal, fényekkel, stb? Tudom korai a kérdés, csak most rámtört a kari hangulat és persze kivi vagyok mit szól majd hozzá a picur.
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 19:24
1/15 anonim válasza:
December elsejen :-) .Mar alig varom,elso kari lesz!!! :-)))
2/15 anonim válasza:
December 1 , én is bevagyok zsongva :)
3/15 anonim válasza:
Hú én nem bírta és felraktam az ablakára a mikulás
"matricát"!Most 13 hónapos nagyon tetszik neki ,már alig várom ,hogy majd a fényekhez a fához mit szól majd!És hát az ajándékok! Mikor lesz már karácsony,!:))
4/15 anonim válasza:
Én az ari karis villiket hó vége felé teszem fel. De már meglestük a babival, és nagyon heppi volt:-))
5/15 anonim válasza:
Bocs h offolok,de feláll a szőr a hátamon az ilyen-"kari" ill. "kivi"-szavaktól!nem jehet normálisan leírni azokat a szavakat...?
-amúgy meg mi is jövő hónapa elejen.
7/15 anonim válasza:
Hú én is 2x olvastam el mit írt le az előző.Na mindegy!
Mi is december eleje és télapó környéke!
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,arik vagytok,bocsi,nem hagyhattam ki:)!
2009. nov. 15. 21:30
10/15 anonim válasza:
19:54es vagyok, természetesen a kérdező "szavajárását" próbáltam csak felvenni:) Kicsit furcsa nekem /bocsi, furi/.
Amúgy ha érzed magadban a lendületet fel is rakhatod őket. Csak meg ne und... Mi MIKI után égőzünk, akkor már van hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!