Mik lehetnek kisfiam kakijában 1,5mm-es hajszálvékony sötét darabkák?
Figyelt kérdés
16 hónapos, kb 5 napja vettem észre, hogy a kakijában a fent leírt akármik vannak és sok van a kakijában.
Eszik rendesen, iszik rendesen. Mozgékony, vidám, ugyanakkor minden éjszaka felébred, felsír fél 2, 3/4-ed 2-kor. Tejitalt adok neki és vissza alszik, reggel már 3/4-ed 6, 6-kor kel, megint tejital.
Lehet, hogy élősködő van a beleiben és annak a petéje és azért sír fel éjszaka, mert akkor fáj a hasa vagy mi? Egyáltalán milyen jelei vannak bélféregnek? MIk a tünetei?
Holnap 11kor van rendelés, kérünk székletmintához tégelyt, mert nyugtalanít.
2013. nov. 3. 23:47
11/11 anonim válasza:
Nekem az a fura ha valaki a gyereke székletét vizsgálgatja...Szerintem azért sír fel mert éhes,napközbe nem eszik eleget,és nem kéne éjjel meg hajnalba etetnie gy közel 1,5 éves gyereket. ha nyugtalanít vidd el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!