Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mik lehetnek kisfiam kakijában...

Mik lehetnek kisfiam kakijában 1,5mm-es hajszálvékony sötét darabkák?

Figyelt kérdés

16 hónapos, kb 5 napja vettem észre, hogy a kakijában a fent leírt akármik vannak és sok van a kakijában.

Eszik rendesen, iszik rendesen. Mozgékony, vidám, ugyanakkor minden éjszaka felébred, felsír fél 2, 3/4-ed 2-kor. Tejitalt adok neki és vissza alszik, reggel már 3/4-ed 6, 6-kor kel, megint tejital.

Lehet, hogy élősködő van a beleiben és annak a petéje és azért sír fel éjszaka, mert akkor fáj a hasa vagy mi? Egyáltalán milyen jelei vannak bélféregnek? MIk a tünetei?

Holnap 11kor van rendelés, kérünk székletmintához tégelyt, mert nyugtalanít.

2013. nov. 3. 23:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura ha valaki a gyereke székletét vizsgálgatja...Szerintem azért sír fel mert éhes,napközbe nem eszik eleget,és nem kéne éjjel meg hajnalba etetnie gy közel 1,5 éves gyereket. ha nyugtalanít vidd el orvoshoz.
2013. nov. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!