Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves a kishúgom, miért...

4 éves a kishúgom, miért rajozol csak sötét színekkel?

Figyelt kérdés
rendezett családból származunk és nagyon belsőséges a kapcsolatunk a szüleinket (persze főleg anyával) mindent meg beszélünk nem titkolózunk egymás előtt. A húgom nagyon ügyesen rajzol viszont csak sötét színekkel (fekete, szürke, barna, haragos zöld, bordó sötétkék) a szüleim szerint ennek nincs jelentősége szerintem viszont nagyon is! próbáltam sárgás árnyalatú színeket tenni elé és kértem, hogy válasszon. A legsötétebb okkert vette ki! az óvónő azt mondta az első évben nem barátkozott mostanában viszont egyre inkább ki veszi a részét a foglalkozásokból és játékokból. Vannak napok mikor a szép virág halacska csigabiga és ember festményeket fel váltja a cirka firka a tűz és a sárkány rajzok. Ha valaki megtudná mondani miért van ez kérem írjon! Előre is köszönöm! 16/L
2012. nov. 20. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is tuti sötét színekkel rajzolnék, mert csak az látszik a fehér papíron. Vegyetek neki nagyon sötét színű papírt. Ha arra rajzol hátha a világosakat használja.
2012. nov. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!