Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 év körüli gyereketek mennyi...

3 év körüli gyereketek mennyi csokoládét eszik egy nap?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 15:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Napi egy túró rudi, más nincs nálunk.

Se csoki, se cukor, se péksüti.

2013. okt. 30. 20:40
 22/27 anonim ***** válasza:
45%

Hétköznap napi 1 csokit megesznek,mert apa hazajőve,mindig hoz nekik. Hétvégén nem esznek,mert apa itthon van.

Ez volt egészen szeptemberig. Mióta oviba járunk és már én járok boltba,így nasinak örülnek a teljes kiörlésű croissantnak vagy stanglinak is. Hazafelé mindig ezt esznek. Ha kérnek édességet,akkor kapnak,de bármit adhatok nekik,akár egy kiflit is,mert annak is örülnek,nem feltétlenül kell nekik a csoki. Természetesen nem akármikor,de ebéd után vagy uzsi részeként jöhet.

Viszont a csoki és a fehér lisztes,fehér cukros tejes süti nem is áll egymástól oly távol...

2013. okt. 30. 22:24
 23/27 anonim ***** válasza:
Az én fiam a csokit nem szereti túl édes neki, de a túró rudit és a Mackót (csokisat vagy a tejeset) imádja. Ezekből minden nap kaphat 1-t. Ugyanígy minden nap eszik gyümölcsöt, most pl: alma mániája van, abból 2-3 is jöhet, de minden nap iszik tejet, eszik húst, zöldséget. Szerintem ennyi nasi belefér, főleg, hogy jól fejlődik, és nem rontja el az étvágyát sem.
2013. okt. 30. 22:32
 24/27 anonim ***** válasza:

Azt gondoltam, hogy a csoki jótékony hatásával az anyukák tisztában vannak, de meglepődve látom, hogy ezt senki nem említette, inkább tiltott "gyümölcsként" emlegetik.

Én kifejezetten figyelek arra, hogy gyerekeim minden héten kapjanak 1-2 kocka csokit, és itt nem a süteményre gondolok, hanem a kakaóból készült termékre.

Nem véletlen, hogy vizsgák előtt is érdemes enni egy kis csokoládét, idegrendszer serkentő hatása van.

Ajánlom figyelmetekbe a cikket:

[link]

2013. okt. 31. 00:34
 25/27 anonim ***** válasza:

csokit egyáltalán nem eszik a fiam,négy éves.DE!

édességet eszik tejszelet,krémtúró,puding,süti formájában

én az arany középút híve vagyok ebben is,mértékkel de ehet édességet,ha nem megy a rendes ennivaló rovására

csokit mi sem eszünk,így nincs is itthon csoki,max. ha muffint sütök,mer abba bele szoktam tenni egy tábla tejcsokit.akkor kér és kap is egy kockát

2013. okt. 31. 07:57
 26/27 anonim ***** válasza:
3 éves ikreim túrórudit kapnak naponta. Más édességet nem kapnak és nem is igénylik.
2013. okt. 31. 09:12
 27/27 anonim ***** válasza:

Konkrétan csokit semennyit. Édességből tejszeletet, tejberizst, joghurtot, kakaót, gyümölcsöket, túrógombócot, kakaós csigát szokott enni. Kb. naponta vagy kétnaponta eszik egy édességet.

Nem vagyunk édességellenesek, és csokiellenesek sem, csak mi magunk sem szeretjük. TUDOM, hihetetlenül hangzik, hogy létezik olyan ember, aki nem szereti a csokit, de én akkor sem szeretem. Olyan gusztustalannak tartom az ízét, fúj...

2013. okt. 31. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!