3 év körüli gyereketek mennyi csokoládét eszik egy nap?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 15:26
11/27 anonim válasza:
10: csokoládéról volt szó a kérdésben. Szinte mind írtuk, hogy mást (házi sütit, túró rudit) eszik a gyerek.
12/27 anonim válasza:
Elnézést kérek akkor, én voltam a figyelmetlen - bár nem értem a csoki ,és más édesség között mi a különbség... ha így vesszük tényleg nem eszik az én lánykám sem szinte soha csokit , de tényleg , mert túrórudi-tejszelet-puding-süti ezeket eszi.
13/27 anonim válasza:
Szerintem a süti és a csoki közel sem egy kategória.
14/27 A kérdező kommentje:
Jaj, akkor én voltam félreérthető. Édességre gondoltam, bármire, amiben cukor van. Az én lányom is megeszik naponta 1 tejszeletet, vagy rudit, Győri édest. Táblás csokoládét azt nem kap, mert mi sem nagyon szoktunk enni.
2013. okt. 30. 17:13
15/27 anonim válasza:
Napi egy-két rudi,de az Oké epreset szereti, ami elég kicsike. Ebéd után is lecsúszik neki kb 3 kocka Milka.
Nálunk mindig van itthon édesség, mert én egyetlen egy napomat sem tudom elképzelni nasi nélkül :) Most akkor szégyeljem magam?
16/27 anonim válasza:
Nos nekem 2,5 éves fiam van nem rendszeres a csoki,túró rudi evés sok midnentől függ de ha eszik általában vagy egy túró rudi vagy táblából 3 kocka csoki(bár ebből inkább étet eszik,nagyon szereti),vagy valami kis édesség pl puszedli,keksz ezekből úgy kb 5-6 darabot.
17/27 anonim válasza:
bocsi elküldte,szóval nem vonom meg tőle,csak mértéket tartok,mert amúgy bármennyit megenne,és ugye mást akkor meg nem,általában csinálok palacsintát,gofrit vagy valamilyen sütit azokból nem tud annyit enni,1-2 palacsinta,gofri 1 szelet süti
18/27 anonim válasza:
A 8-nak is nagy az IQ-ja ha a csoki és süti ugyanazt jelenti
19/27 anonim válasza:
Nincs naponta itthon csoki. Van, hogy akár egy hét is kimarad. Nem vagyok amúgy édességellenes, de hogy miért nincs minden nap, annak sok oka van. Többek közt anyagi is, az egészségük miatt is, meg nem is keresik minden nap. Amit szeretnek: Dörmi kismackó, tejcsokik, túró rudik.
20/27 anonim válasza:
Csokit nem kap minden nap, hetente kb. 2 kinder csíkot eszik meg. Minden nap kap nasit, mikor mit szeretne. Dörmi, keksz, nápolyi, túró rudi.
Te gyereked mennyi csokit eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!