El vagyok keseredve! Normális ez egy 2 éves kisgyereknél, amit a kisfiam csinál?
jó ,szerinted eltűröm? nyilván nem. csak épp jön utánam, nem tudom otthagyni. üvölt, hogy vegyél fel engem!!!! ha meg felveszem, akkor se jobb, mert nem hagyja abba. lerakom, megint üt, jön utánam, üvölt...de így idegből. amikor lecsillapszik, akkor is látszik, hogy nem direkt csinálja, mert leizzad, meg az arcán csalánkiütések vannak. amúgy nem szoktam ezzel foglalkozni, már amennyre ezt lehet, vagyis, mégis elmegyek előle, mert csak nem maradok ott hogy üssön, meg megakadályozom, hogy csapkodjon.
amúgy kedves utolsó, abból hogy nem tűrted VOLNA, arra gondolnék, hogy ha előfordult volna, de nem fordult elő. vagy?
Normalisnak semmikepp sem normalis. Az ilyen dolgokat csirajaban lehet elfolytani. Ha mar rendszeresse valt,akkor nagyon nehez. A kovetkezetesseg a legfontosabb:ugyanarra a rosszasagra mindog ugyanaz a reakciod legyen. Elfogadhatatlan az,ha jatekot dobal,mert apa nem azert jar dolgozni,hogy a megkeresett penzbol vett jatekot leamortizalja. Nalunk pl alapszabaly,hogy csak a labdat dobaljuk. Ha egy plussmacit dob el,azert is raszolok. Megutni megrugni barmilyen modon bantani mindenkit tilos. Amikor vergodnek,akkor meg ott hagyom,vagy berakom a sarokba es megmondom neki,hogy majd szoljon ha vegzett a vergodessel. Egy ido utan csitul,olyankor megkerdezem,hogy vegzett-e, toroljek-e orrot,stb. Ha megint rakezd,akkor indul elolrol a dolog. Ha befelyezte akkor meg megbeszeljuk hogy ilyet nem szabad,blabla.
Es ua nyugos kerdezd meg,hogy miert. Nem faj-e valamilye,vagy valamiert nem erzi magat komfortosan. Lehet,hogy vsn vmi a nyugosseg hattereben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!