Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli kislánynak a...

2 év körüli kislánynak a játékkonyhán kívül milyen szerepjátékot ajánlanátok? Vagy egyéb jó ötlet hosszútávúra, amit szeret a kislányotok és leköti?

Figyelt kérdés
Már az egész rokonság azzal bombáz, hogy karácsonyra mit vegyen a kislányomnak. A konyhában már megegyeztünk, azt nagyon fogja szeretni, mert egyre többet szerepjátékozik (19 hónapos jelenleg). Mi Lego Duplot fogunk venni neki, többfélét is, úgyhogy nem tudom mi lehet még jó hosszú távon. Nálatok mik a kedvencek?

2013. okt. 26. 20:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Neked is nagyon köszönöm, nagyon klasszak, amiket írtál. A nagy pötyi tuti rajta lesz a kívánságlistán, és szerintem kisporszívó is, mert pont ma, hogy takarítottam, alig bírtam, úgy kapaszkodott ő is bele :)

Ment a pacsi mindenkinek!

2013. okt. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!