2 év körüli kislánynak a játékkonyhán kívül milyen szerepjátékot ajánlanátok? Vagy egyéb jó ötlet hosszútávúra, amit szeret a kislányotok és leköti?
20 hónapos a lányom, és nagyon szereti ő is a konyhát, de mivel a bölcsiben sok a fiú, nagyon szereti azt a játék szerelőkészletet is, műanyag kalapáccsal, műanyag fogóval és csavarhúzóval, már egész jól tudja a nevüket is. Nem árt ez a mai világban egy lánynak :-)
Esetleg nyárra futóbicikli? Kismotor? Babák? Kirakós? Mesekönyv?
Köszönöm az eddigieket, mindenkinek ment a pacsi.
Babák alatt mit értetek konkrétan? Úgy értem már valami barbi-féleség van már ami ennyi idősnek való? Vagy csak "sima" baba? Egy baby-born-ja van meg egy rongybaba szerűség, annyira még nem köti le, mint reméltem...
Az orvosos készlet jó ötlet, szétnézek. A szerelő szett is szuper, már most is egy pálcikával "megszerel" mindent, minden látható csavar-anyába beledugdossa és látványosan szerel, úgyhogy azt biztos tetszene neki :)
kèt èves lànyom ezekkel jàtszik legszivesebben :
-jàtèkbabakocsi ,benne baba, van kistàskaja amibe pakolhat a babànak cumisüveget ,elokèt stb. .. pènztàrcàt jàtèktelefont. es mehet uzletbe
-kasszagèp ,benne papirbol pènzt ,amit csinàlhattok eggyut, katonpapirbol ètelek ,amiket megvehet
-jàtek kisàgy babànak.
-takarito szett
-kiskonyha tartozèkok, mikro ,kavefozo, teàskèszlet stb,
-nàlunk az orvososdi most nagyon menö
fodràsz ,bàr szètmegy az egesz fejem mire megfèsul, es csak a fejemre teszi a hajbavalot,mert bele meg nemtudja , de szivesen csinalja ezt is, kishajszaritoval meg is szokja szàritani :)
es rajzolni nagyon szeret
o 2eves es 2honapos
Köszönöm a további ötleteket is, nagyon hasznosak mind!
Bábok vannak már neki, nagyon sok. A babakocsit én is néztem, annak biztos örülne, meg kistáska, mert az enyémeket előszeretettel pakolja tele és sétálgat vele :)
Úgyhogy nagyjából tisztul a kép, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!