Mit tennél, ha az egyetlen szóbajöhető segítséged, a gyerekeid apai nagymamája csak tessék-lássék módjára, extra kelletlenül segítene, pedig esetenként rászorulnál, mert nincs pénzetek bébiszitterre?
Hogy mikre gondolok: magától soha nem jön, ha hívjuk-jön ugyan de szemmel láthatólag nem szívesen, ha eljön-alig segít egész idő alatt inkább üldögél és néz, minden segítséget utólag felhándál, eszébe sem jut magától bármi apróságot is venni az unokáknak, eszébe sem jut elvinni őket 1-2 órára sem, ha elmegyünk hozzájuk heti 1x-max. 2 óra után elege van az unokákból.
Mit lehet várni egy ilyen embertől?
sajnos ő ilyen típus, nem tudsz mit csinálni.:(
Más: ettől a dumától hülyét kapok, hogy "nem neki szülted!". Óriási különbség, hogy valaki állandóan lepasszolja a gyereket, vagy néha-néha megkéri a nagymamát. De hogy mindig ezzel a hülyeséggel jönnek itt sokan, ha kell ha nem.
Miért vagytok "esetenként rászorulva?"
Semmit nem lehet várni tőle sajnos. Én sem értem az ilyet. Nálunk és szerencsére pároméknál is az a jellemző, hogy a nagyszülők imádnak unokázni, éppen az a bajuk hogy szerintük keveset vannak együtt vele.
Talán pont azért van kevesebb kedve hozzájuk, mert nem 40 évig ezt csinálta.
Persze, könnyebb lenne ha segítene, de mivel nem segít, egyedül kell megoldanotok. Több millió család oldja meg ugyanezeket a feladatokat.
Ha már mindketten dolgoztok, alkalmanként biztos ki tudjátok gazdálkodni a bébiszittert.
Persze ha eleve úgy állsz hozzá, hogy "nem lesz rá pénz" "nem lesz aki elvállal 2 gyereket", akkor úgy is lesz.
Este segítsen a férjed is, ha kimerült vagy menj el sétálni, futni, beszélgetni barátnőkkel.
Hát igen, a mai világban ki vállalja el a gyerekeket merő szeretetből?? Senki, csak a rokonok. De hát ugye az se biztos..:s
Én megértelek kérdező, és akárki akármit mond, szükséged van egy kis pihenésre. Szerintem azért anyóst is megpróbálhatod néha bevetni, de mivel nem szívesen segít, így asszem én sem kérném meg sűrűn a helyedben..
Lehet hogy hülyeség, de talán a védőnőt is megkérdezheted, ő jobban ismeri a lehetőségeket. Hátha van a környéken valami kedvezményes gyerekfelügyelet. Vagy nem tudom :(
Barátnők semmiképp nem jöhetnek szóba néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!