Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósom szerint nem kéne...

Anyósom szerint nem kéne bevonnom a házimunkába, főzésbe 2 éves fiamat. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szerinte ezek a dolgok nagyon lányosak, csináljak meg mindent amíg alszik.

A fiam szeret velem söpörni, port törölni, porszívózni, mosogatni, főzni-sütni. Nyilván a maga módján. Nem hinném, hogy ez baj lenne.

2013. okt. 22. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Anyósod idejében az volt a "módi", hogy a nők főztek, meg csinálták a házimunkát. Ez mára már megváltozott. Azért, mert anyóspajtás szerint ez lányos, attól még megmutathatod, megtaníthatod a fiadnak. Könnyebb vele "dolgozni", mint állandóan rászólni, meg tiltani, mert annak úgyis bömbölés a vége.

Anyóskának meg mond meg, hogy megtanítanád a gyerekedet autót szerelni, csak azt meg te nem tudsz.

2013. okt. 22. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:

dehogy nem

az enyém imádja és legyen természetes is , nem csak a nő lehet a konyhában

lehet Ő lesz a jövő shéfje ;)

2013. okt. 22. 21:55
 13/13 zabmester ***** válasza:

Ne hallgass rá, nincs szükség a mai világban még több főzni, mosni, söpörni nem tudó, azt nagy ívben elkerülő és lenéző férfira. A házimunkában pedig semmi lányos nincs. Az egy feladat, és hacsak nem hajléktalan az ember, vagy nagyon gazdag, akkor élete során szükséges és elvárható, hogy végezzen ilyen munkát, hiszen aki lakik valahol, annak meg kell ezeket csinálnia. A főzést meg nem tudom, ki találta ki, hogy lányos. Gordon Ramsey szerintem kimondottan férfias jelenség, nem igazán látok rajta, vagy a megnyilvánulásaiban feminin vonásokat, akkor sem, ha főz és kötény van rajta :D

Az én fiam is nagyon szeret házimunkában segíteni, pici kora óta, most pedig már hat éves, és most is mindig jön, és kéri, hogy adjak neki "munkát", kéri a szivacsot meg a vizes tálat és megy törölgetni, jön velem söpörni, a páromnak segít teregetni, kádat mosni. A főzésért meg él-hal, még a tévében is főzős műsort néz nagyon gyakran, együtt szoktuk nézni a Paprika TV-t :D Mondjuk ebben az is benne van, hogy a nagybátyja szakács, és ha vele van, akkor is mindig főznek, mert ő otthon is sokat főz.

De azt senki nem mondaná, hogy ettől az én fiam lányos lett, sőt, pont mivel a nagyon is férfias (mondhatni hogy macsós) nagybátyjával annyit főznek, nála a főzés a menőség és lazaság netovábbja :D Meg amúgy sem lányos gyerek, egy csomó mindenre mondja, hogy ő olyat nem néz/csinál/kér, mert az lányos, legutóbb épp a cicákra mondta, hogy neki olyan nem is kéne, mert az lányos, a fiúknak krokodil való :D

2013. okt. 24. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!