Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől hullhat a haja 5 éves...

Mitől hullhat a haja 5 éves egyébként is vékony szálú hajú kislányomnak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Avonos "kigubancosítót" használunk, lehet ez az oka? Amúgy vashiányos is, állítólag ettől is lehet. Leginkább hajmosáskor érzékelhető.
2013. okt. 13. 20:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon vékony szálú a hajam. Valőszínű örökölhette tőlem.

Rosszul fejeztem ki magam, ha erősödni nem is fog, hátha megáll a hajhullás és sűrűsödik kicsit. HA nem is egészen fiúsra, de mindenképpen rövidre.

2013. okt. 13. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azontúl, hogy vékony-szálú hajat örökölt, hullhat a haja egy belső szervezetben lévő gyulladástól is. Ez lehet egy gyulladt fog, mandula, vagy akármi.
2013. okt. 13. 21:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Most keveredtünk ki egy tüszős mandulagyulladásból, előtte középfülgyulladásunk volt.
2013. okt. 13. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

Én lányomnak sokáig olyan haja volt, hogy hátul picit felnyírt (nem kopasz, hanem csak rövidebb volt), elöl pedig hosszabb (kb állig), és frufru. Határozottan csajos frizura :) kényelmes, praktikus, szép, és mivel rövid, nincs súly a hajnak.

A disznószőr hajkefe meg isten-találmány!!!

Most már hosszú haja van a lányomnak, nagyon könnyű ezzel fésülni.

2013. okt. 13. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
43%

A gyulladás egyértelműen okozhatta a hajhullást!! Ha nem múlik el egy hónap alatt, akkor kell csak aggódni. A vágástól meg csak LÁTSZÓLAG lesz erősebb a haj. Nekem fiús hajam volt kicsi koromban, pont azért, hogy megerősödjön. Hát nem jött be, ma is pókháló van csak a fejemen, viszont úúútáltam, hogy mindig fiúnak néznek (80-as évek, nemigen voltak még kaphatók csillogós fodros cuki kislány ruhák). Ez egy tipikus városi legenda, hogy a vágástól erősödik a haj.

Kérdés a kérdésben: MILYEN sampont használunk, ami CSAK természetes anyagokat tartalmaz? (Abba most ne mejünk bele, hogy mi számít természetesnek...) Nekünk a Babylove sampon nagyon sokáig bevált, az én kislányomnak szerencsére nagy, erős, dús haja van, és ez a sampon meggátolta a gubancosodást. Viszont most már annyira hosszú, hogy én is fújtam rá avonos cuccot - igaz, nem a fejbőrre, csak a hajra. Nálunk semmiféle gondot nem okozott!!!

2013. okt. 14. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!