Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Legós anyukák, lego mellé van...

Legós anyukák, lego mellé van értelme ilyen játékot venni?

Figyelt kérdés

Castle Logix játékon gondolkozok,de nem tudom van-e értelme, a kisfiam nagyon legós és prospektusból is szoktunk építeni.

[link]

#Castle #logix
2013. okt. 10. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez egy logikai játék, elfér a legó mellett, de köze nincs hozzá. Itt nem az építés a lényeg, hanem hogy rájöjjön a megoldásra. Gondolkodást, problémamegoldó-készséget fejleszt. Ad egy feladatlapot (egy kis képecskét), azáltal kell rájönni, hogyan kell felépíteni. A feladatok egyre nehezebbek. Az első 10 általában 3 évesen megoldható. Itt egy 1-es és egy 40-es szintet lehet látni.

http://www.youtube.com/watch?v=oasjuRXeE2A

Itt is mutatja:

http://www.youtube.com/watch?v=hm_GffCQoEw

Nekünk ilyen van, ez is hasonló: [link]

Szerintem erről is van videó a youtube-n.

2013. okt. 10. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaj de jó hogy említetted a másikat is, most már kezdem érteni a Camelotos lényegét, egyébként ti miért az utóbbit választottátok? Azért hasonlítottam a legóval össze, mert ha képről építünk akkor az elemfelismerés és térbeli elhelyezkedés miatt hasonlít a két játék, legalábbis első nekifutásra.
2013. okt. 10. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is a másik fajta, a Camelot van meg. Ezekben a játékokban nem az építésen van a hangsúly, az gyakorlatilag mellékes. De nagyon szuper logikai játékok (mint minden Smart Games és Think Fun játék)

Ha kifejezetten legó szerű játékot keresel, akkor ez nem az a típus... Viszont nagyon ajánlom a Geomag-et. Abból is lehet fejből is, meg rajz alapján is építeni, nagyon fejleszti a térlátást, és szerintem megunhatatlan! (Én felnőtt fejjel is imádom!)

2013. okt. 10. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi is szeretünk minden Smart Games és ThinkFunk játékot, olyan jó, hogy nem vagyunk egyedül ezzel. Szerencsére a kedvenc játékboltunkban van kölcsönzési lehetőség is, így ezeket a játékokat előbb kipróbáljuk, majd ha tetszik, megvásároljuk. Nem olcsók, de megéri mind az árát.

Szerintem vegyétek meg, hidd el, jó játék, még ha nem is lego jellegű. Kisfiam is nagy legós, de szereti ezeket is.

Milyen idős a gyermek?

És a tiéd, másik válaszoló?

2013. okt. 11. 07:24
 5/6 A kérdező kommentje:

4éves a kisfiam. A castle logix azért tetszik jobban mert különböző méretű rudak vannak hozzá, ez biztosan tetszene a kisfiamnak, de igazából attól tartok,nem-e túl könnyű? A Camelot néha nehéznek tűnik. Viszont máris imádom a Camelotot, nagyon megtetszett, az építkezős játékuk, a billy, egyenesen csúcs!!Alig várom hogy belenőjünk:)

Tényleg nagyon jók a Smartgames játékok, a rush hour bemutatójátékával az interneten máris sokat játszok.:))))

2013. okt. 11. 09:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam nem volt még 4, amikor a Camelotot megkapta, te is vedd meg bátran neki. Amit javaslok még: Kajacsata, imádjuk, de a Smatch is nagyon jó, bár ebben a kisfiam gyakran még engem is megver...
2013. okt. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!