Mi értelme van az olyan kérdéseknek, ahol azt feszegetik, hogy az anyukák, miért becézgetik az ennivalót, italt, tejet, vagy beszélnek többes számban?
Na tényleg, a te kérdésednek sincs sok értelme...
Azon háborogsz, hogy mások miért háborognak azon, ami neked természetes.
En nem akartam valaszolni ra, csak a valaszokra voltam kivancsi, de felment bennem a pumpa, amikor valaki azt irta, hogy "Mert már szültek, ők már csak anyák, megszúntek értelmes, gondolkodó embernek lenni"
Kellemes, ertelmes vitakba szivesen belemegyek, a veszekedest kerulom, de azt nem turom, ha sertegetnek!
Amúgy én sem értem,hogy miért ez a kiakadás,hogy ki hogy beszél a gyerekről vagy a hozzá kapcsolódó dolgokról.Nekem ahogy éppen jól esik,úgy mondom a mondandómat.
Van,hogy iszit mondok,az itóka vagy víz helyett,de van mikor kimondom rendesen.A férjemnek néha többes számban beszélek az aznap történt dolgokról,de van,hogy egyes számban.
Ez most a trendi...és mindig is lesz valami,ami trendi lesz.Ki fogja nőni a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!