Mindenkinek beteges 4és fél éves gyereke? Miota bekerült oviba 3-4napot megy 2hetet beteg itthon van! Nem tudom mit tegyek hogyan segitsek kell hogy aggódjak ezen? Vagy az ovi ilyen időszak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:48
21/23 anonim válasza:
Nem, nem pörgöd túl, és természetes, hogy aggódsz, de nem kell annyira előreszaladni, mint amit itt egyesek írnak, hogy orrmandula kivétel, meg immunológia meg stb. mi is hasonlóan sokat betegeskedünk, tavaly többet volt itthon a lanyom, mint oviban, és nem csak mi vagyunk így vele, hanem nagyon sok ovistársa is beteges, alig bírják egy hétig az ovit. Szerintem ez ebben az életkorban gyakori, akinél nincs így, az a ritkább. Én is aggódtam, hogy kb 2 hetente antibiotikumot kellett szednünk, de túlvészeltük az első évet, most talán jobb lesz, most a broncho-vaxom immunerősítőt kezdtük el 1 hónapja, talán segíteni fog. valamilyen probiotikum+immunerősítő, mást nagyon nem tehetünk, aztán majdcsak kinövik.
22/23 anonim válasza:
"mást nagyon nem tehetünk"
A válasz nem hasznos.
23/23 anonim válasza:
Utolsó! A Te válaszod, meg mégúgy sem hasznos! Egyébként meg leírtam, mi az amit tenni tudunk, meg hgy immunerősítőket ki lehet próbálni, kinek mi válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!