Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig tart ez az időszak?

Meddig tart ez az időszak?

Figyelt kérdés

Lányom 2éves és kb 3hete nincs el fél percet sem nélkülem.Wc-re nem tudok elmenni nélküle,ha kilépek a látóteréből üvölt.Egyszerűen sehová nem tudok menni nélküle.

Eddig elvolt a mamákkal,de most már nem.Ordít 1óráig vagy amíg ki nem fárad,hogy "anya-anya".

Meddig tart ez az időszak még??

2013. szept. 7. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ameddig ráhagyod. Ha nem törődtök vele, akkor egy idő után abbahagyja. Talán történt vele valami, amitől megváltozott?
2013. szept. 7. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi különös.Azóta ilyen amióta pár hete beteg volt.akkor kezdődött.Pedig én 0-24óráig vele vagyok mindig,nem megyek/mentem sehová.Nem tudom mi történhetett.
2013. szept. 7. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek elkeseríteni, de nálunk ez több mint fél évig tartott. 2,5 évesen kezdte, és 3 elmúlt, mire valamennyire helyre rázódott. Ugyanez volt, addig szívesen volt a mamákkal, most nagyon sírt utánam, sőt, azt sem tehettem meg, hogy leszaladok a boltba, ő meg fent marad az apjával, mert végigordította az egészet.

Mint írtam, az utóbbi hetekben mintha jobb lenne, már nem sír utánam, de hétfőn kezdi az ovit, kicsit tartok tőle, hogy ettől újra előtör benne ez a dolog.

2013. szept. 7. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:

hát az első válaszadón egy kicsit kiakadtam...nemtőrődni vele és majd abbahagyja!Na ja...igen persze abbahagyja mert rájön hogy tojnak a fejére!

Szerintem ez a 2.-ik szep szorongása a kislányodnak!

Itt bővebben:

[link]

2013. szept. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!